Tilläggsisolering i Täby, Stockholm

Visste du att du kan reducera dina energikostnader avsevärt med bra isolering? Det gäller framför allt i byggnader där befintliga isoleringen inte är särskilt bra, exempelvis om det drar kallt uppe på vinden. Vi hjälper privatpersoner, företag, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar att isolera träfasader, vind och innertak.

Isolering av fasad

Vi isolerar ytterväggar, träfasader och andra sorters fasader.

Isolering av innertak & vind

Med en bra tilläggsisolering förbättras inomhusmiljön.

Många olika isoleringsmaterial

Isolera med cellulosa, stenull, glasull, skumisolering, pappersull, mineralull eller sprayisolering.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

100% Garanti

Erfarna medarbetare

Komplett Service

Hör av dig till våra projektledare

Bra Priser

Vi hjälper er med ROT-Avdraget

Isoleringsfirma i Täby, Stockholm

Vi hjälper dig med tilläggsisolering i Borlänge, Mora, Falun, Avesta, Hedemora, Ludvika, Leksand, Rättvik m.m.

Vårt tjänsteutbud inom isolering

Vi är specialister på att isolera tak och väggar. För att uppfylla olika kunders behov arbetar vi med många olika sorters isoleringsmaterial, bland annat glasull, stenull, cellulosa, lösull, mineralull, papp, skumisolering och isopor. Vi erbjuder följande isoleringstjänster:

  • Takisolering
  • Tilläggsisolering
  • Isolering av vind
  • Isolering av innertak
  • Isolering av yttervägg
  • Sprayisolering

Isolera bättre och sänk dina elkostnader

I takt med skenande elpriser har allt fler kunder anlitat oss för isoleringstjänster de senaste åren. Med bra tilläggsisolering kan du effektivt reducera uppvärmningskostnaderna i hemmet. Med bra isolering stannar värmen inne istället för att försvinna ut genom taket eller väggarna. Har du upptäckt att det drar kallt uppe på vinden? Då är det ett tydligt tecken på att du bör isolera vinden och innertaket. Även fasaden, framför allt träfasader, kan behöv tilläggsisolering.

Få en skräddarsydd lösning & en fri offert

Vill du också minska dina uppvärmningskostnader? Då rekommenderar vi att du investerar i bra tilläggsisolering. Boka in ett personligt möte eller ett platsbesök. Våra duktiga och hjälpsamma isoleringsexperter tar fram ett skräddarsytt lösningsförslag för just din fastighet. Självklart får du alltid en gratis offer från oss. Du hittar oss i Täby och vi utför arbeten även i Danderyd, Uthamra, Sollentuna, Sundbyberg, Vallentuna och närliggande områden.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa byggprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 71
E-mail: offert@taby-byggare.se

Vanliga frågor inom bygg & renovering

Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna som brukar uppkomma

Vi erbjuder alltid bra priser till samtliga kundgrupper. Privatkunder har dock möjligheten att reducera kostnaden ytterligare genom att ansöka om ROT-avdraget. Det är ett skatteavdrag som minskar arbetskostnaden med 30 % upp till 50 000 kronor per år. Vill du veta mer om hur ROT-avdraget fungerar och hur du kan använda det i samband med din renovering eller nybyggnation? Hör av dig till oss så berättar vi mer.

Vi har ett stort kontaktnät med skickliga hantverkare, bland annat vvs-installatörer, elektriker, plattsättare, tätskiktsmontörer, snickare och plåtslagare. Tillsammans ser vi till att förverkliga dina byggdrömmar enligt avtalad tidsplan och budget

Vi erbjuder alltid en gratis offert och kostnadsfri rådgivning med någon av våra hjälpsamma och erfarna projektledare. Kontakta oss via kontaktformuläret, e-post eller telefon så återkommer vi inom kort. Vi ser fram emot att hjälpa dig med dina byggplaner!

Vi arbetar i bl.a. Täby, Danderyd, Sollentuna, Sundbyberg, Vallentuna, Roslags-Näsby, Erikslund, Gribbylund, Täby Centrum, Hägernäs, Lahäll, Täby kyrkby, Uthamra , Skarpäng, Näsbypark, Visinge, Ella Park

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Villaägare
Johannesfred
Read More
Förra sommaren byggde vi ut en stödmur mur till våran trädgård i Johannesfred, Stockholm, och då anlitade vi Stenläggarna. Arbetet sköttes snabbt och allt var av hög kvalitet. Bra service och väl utfört arbete. Mycket nöjda med resultatet!
Kristina R
Täby
Read More
När vi ville ha en ny stengång till trädgården vände vi oss till Stenläggarna. Vi bor i Täby, men trots avståndet var de i tid varje morgon och projektet var klart i tid. Allt funkade smidigt och resultatet blev bättre vi hade planerat! Vi rekommenderar!
Johan W
Hagalund
Read More
När vi behövde hjälp med bygga ut våran altan till trädgården så ringde vi Stenläggarna. Trevligt bemötande direkt över telefonen med och mycket hjälp vid val av material och liknande. De tog sig tid att lyssna på våra idéer vilket vi uppskattade!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Garageuppfart Villa. Hägersten

Nylagd garageuppfart till fastighetsägare ägare i Hägersten, södra Stockholm.

Stenläggning & Trappor. KTH

Stenentreprenad & nya trappor till Kungliga Tekniska Högskolan, Stockholm

Plattsättning Trädgård. Nockeby

Omfattande trädgårdsprojekt med skifferplattsättning & ölandssten i Nockeby, Västra Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa byggprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 71
E-mail: offert@taby-byggare.se

Vill du bli kontaktad?