Nybyggnation av Hus i Täby, Stockholm

Letar du efter en seriös och kompetent byggfirma i Täby som kan hjälpa dig att bygga nytt? Då har du kommit rätt! Husbyggen är vår expertis och under årens lopp har vi genomfört många lyckade nybyggnationer av villor, hus, radhus och fritidshus i närområdet. Berätta för oss om dina önskemål så tar vi fram en skräddarsydd lösning.

Nybyggnation av villa

Vi lyssnar, ritar, planerar och bygger hus och villor utifrån kundens önskemål.

Nybyggnation av gäststuga

Vi bygger även gäststugor, attefallshus, bolundare, förråd och skjul.

Bygga Garage

Som totalentreprenör tar vi hand om hela byggprocessen, från koncept till färdigställande.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

100% Garanti

Erfarna medarbetare

Komplett Service

Hör av dig till våra projektledare

Bra Priser

Vi hjälper er med ROT-Avdraget

Lokal Husbyggare i Täby, Stockholm!

Vi har byggt hus i Borlänge, Mora, Falun, Avesta, Hedemora, Ludvika, Leksand, Rättvik m.m.

Mångårig erfarenhet av nybyggnation i Täby med omnejd

Att bygga ett nytt hus är en stor investering och ett tidskrävande projekt. Se därför till att välja din byggfirma med omsorg. Vi är ett professionellt och kundnära byggbolag från Täby som utför arbeten i vårt närområde, inklusive Danderyd, Sollentuna, Roslags-Näsby och Näsbypark. Vi finns alltid tillgängliga för våra kunder och vi ser till att arbetet håller mycket hög kvalitet. Vi har genomfört många lyckade nybyggnationer åt privatkunder såväl som företag och BRF:er. Vi delar gärna med oss av referenser.

Anlita oss som totalentreprenör

Vi ser fram emot att förverkliga dina byggdrömmar, oavsett om du vill bygga förråd, bastu, en gäststuga eller en helt ny villa. Vi klarar av byggnationer av alla storlekar. Vid större byggprojekt kan du anlita oss på totalentreprenad i egen regi där vi sköter hela byggprocessen. Vi har ett brett kontaktnät med behöriga hantverkare, bland annat elektriker, VVS-montörer, snickare, grävmaskinister, plattsättare, takläggare och golvläggare. Du som kund behöver bara kommunicera med oss vilket gör processen betydligt smidigare än om du anlitar flera olika byggfirmor för de olika momenten.

Alltid ett kostnadsfritt prisförlag

Hör av dig till oss om du vill få en gratis offert för ditt husbygge. Vi utför ROT-avdragsgilla tjänster och därför kan privatkunder ansöka om ROT-avdraget när de anlita oss för att bygga hus. Kontakta oss så berättar vi mer!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa byggprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 71
E-mail: offert@taby-byggare.se

Vanliga frågor inom bygg & renovering

Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna som brukar uppkomma

Vi erbjuder alltid bra priser till samtliga kundgrupper. Privatkunder har dock möjligheten att reducera kostnaden ytterligare genom att ansöka om ROT-avdraget. Det är ett skatteavdrag som minskar arbetskostnaden med 30 % upp till 50 000 kronor per år. Vill du veta mer om hur ROT-avdraget fungerar och hur du kan använda det i samband med din renovering eller nybyggnation? Hör av dig till oss så berättar vi mer.

Vi har ett stort kontaktnät med skickliga hantverkare, bland annat vvs-installatörer, elektriker, plattsättare, tätskiktsmontörer, snickare och plåtslagare. Tillsammans ser vi till att förverkliga dina byggdrömmar enligt avtalad tidsplan och budget

Vi erbjuder alltid en gratis offert och kostnadsfri rådgivning med någon av våra hjälpsamma och erfarna projektledare. Kontakta oss via kontaktformuläret, e-post eller telefon så återkommer vi inom kort. Vi ser fram emot att hjälpa dig med dina byggplaner!

Vi arbetar i bl.a. Täby, Danderyd, Sollentuna, Sundbyberg, Vallentuna, Roslags-Näsby, Erikslund, Gribbylund, Täby Centrum, Hägernäs, Lahäll, Täby kyrkby, Uthamra , Skarpäng, Näsbypark, Visinge, Ella Park

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Villaägare
Johannesfred
Read More
Förra sommaren byggde vi ut en stödmur mur till våran trädgård i Johannesfred, Stockholm, och då anlitade vi Stenläggarna. Arbetet sköttes snabbt och allt var av hög kvalitet. Bra service och väl utfört arbete. Mycket nöjda med resultatet!
Kristina R
Täby
Read More
När vi ville ha en ny stengång till trädgården vände vi oss till Stenläggarna. Vi bor i Täby, men trots avståndet var de i tid varje morgon och projektet var klart i tid. Allt funkade smidigt och resultatet blev bättre vi hade planerat! Vi rekommenderar!
Johan W
Hagalund
Read More
När vi behövde hjälp med bygga ut våran altan till trädgården så ringde vi Stenläggarna. Trevligt bemötande direkt över telefonen med och mycket hjälp vid val av material och liknande. De tog sig tid att lyssna på våra idéer vilket vi uppskattade!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Garageuppfart Villa. Hägersten

Nylagd garageuppfart till fastighetsägare ägare i Hägersten, södra Stockholm.

Stenläggning & Trappor. KTH

Stenentreprenad & nya trappor till Kungliga Tekniska Högskolan, Stockholm

Plattsättning Trädgård. Nockeby

Omfattande trädgårdsprojekt med skifferplattsättning & ölandssten i Nockeby, Västra Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa byggprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 71
E-mail: offert@taby-byggare.se

Vill du bli kontaktad?