Bygga & Hyra Byggställning i Täby, Stockholm

Ska du arbeta på hög höjd vill vi gärna se till att du gör det med så stor trygghet som möjligt. Kontakta oss så berättar vi mer om våra tjänster inom uthyrning av byggställningar i Täby!

Uthyrning av Ställning

Vår byggfirma är experter på renovering, ombyggnad och nybyggnation och erbjuder stabila och säkra byggställningar för din fastighet.

Montering av Byggställning

Vi gör det enkelt för dig att slutföra ditt projekt på ett tryggt och säkert sätt.

Hyra Fasadställning

Vi bygger rullställning, fasadställning, modulställning, ramställning, systemställning m.fl.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

100% Garanti

Erfarna medarbetare

Komplett Service

Hör av dig till våra projektledare

Bra Priser

Vi hjälper er med ROT-Avdraget

Bygga & Hyra Byggställning i Täby, Stockholm

Vi har nöjda kunder i Täby med omnejd, bland annat Danderyd, Sollentuna och Vallentuna.

Stort utbud av ställningar för alla behov

Vilken byggställning just du behöver beror bland annat på vad det är för typ av fastighet du har och vad det är för arbete som ska utföras. Hos oss hittar du alla möjliga byggställningar som du kan hyra under så lång period som du behöver. Vill du vara säker på att byggställningen monteras korrekt föreslår vi att du låter våra montörer ta hand om jobbet, så kan du luta dig tillbaka.

Vi erbjuder:

  • Byggnadsställning
  • Rullställning
  • Fasadställning
  • Modulställning
  • Ramställning
  • Systemställning

Noggranna hantverkare med stort kontaktnät

Visste du att du kan anlita oss för mycket mer än bara byggställningar? Vi är en byggfirma med totalentreprenad, vilket innebär att vi gärna hjälper dig med andra byggnadsarbeten. Du kan t.ex. anlita oss när du vill ha hjälp att renovera ditt badrum eller när det är dags att byta golv i hallen. Inget jobb är för stort eller för litet för oss. Naturligtvis kan du även använda ROT-avdraget vid renovering i din bostad.

Boka byggställning med ROT-avdrag

När du ska utföra arbeten på din privata bostad kan du med fördel kombinera våra låga priser med reduceringen från ROT-avdraget. ROT-avdraget gäller för arbetskostnaden, t.ex. när du vill ha hjälp med montering av din byggställning. Vi tar ditt personnummer i samband med bokning och ser därefter till att sköta all kontakt med Skatteverket. Svårare än så är det inte.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa byggprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 71
E-mail: offert@taby-byggare.se

Vanliga frågor inom bygg & renovering

Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna som brukar uppkomma

Vi erbjuder alltid bra priser till samtliga kundgrupper. Privatkunder har dock möjligheten att reducera kostnaden ytterligare genom att ansöka om ROT-avdraget. Det är ett skatteavdrag som minskar arbetskostnaden med 30 % upp till 50 000 kronor per år. Vill du veta mer om hur ROT-avdraget fungerar och hur du kan använda det i samband med din renovering eller nybyggnation? Hör av dig till oss så berättar vi mer.

Vi har ett stort kontaktnät med skickliga hantverkare, bland annat vvs-installatörer, elektriker, plattsättare, tätskiktsmontörer, snickare och plåtslagare. Tillsammans ser vi till att förverkliga dina byggdrömmar enligt avtalad tidsplan och budget

Vi erbjuder alltid en gratis offert och kostnadsfri rådgivning med någon av våra hjälpsamma och erfarna projektledare. Kontakta oss via kontaktformuläret, e-post eller telefon så återkommer vi inom kort. Vi ser fram emot att hjälpa dig med dina byggplaner!

Vi arbetar i bl.a. Täby, Danderyd, Sollentuna, Sundbyberg, Vallentuna, Roslags-Näsby, Erikslund, Gribbylund, Täby Centrum, Hägernäs, Lahäll, Täby kyrkby, Uthamra , Skarpäng, Näsbypark, Visinge, Ella Park

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Villaägare
Johannesfred
Read More
Förra sommaren byggde vi ut en stödmur mur till våran trädgård i Johannesfred, Stockholm, och då anlitade vi Stenläggarna. Arbetet sköttes snabbt och allt var av hög kvalitet. Bra service och väl utfört arbete. Mycket nöjda med resultatet!
Kristina R
Täby
Read More
När vi ville ha en ny stengång till trädgården vände vi oss till Stenläggarna. Vi bor i Täby, men trots avståndet var de i tid varje morgon och projektet var klart i tid. Allt funkade smidigt och resultatet blev bättre vi hade planerat! Vi rekommenderar!
Johan W
Hagalund
Read More
När vi behövde hjälp med bygga ut våran altan till trädgården så ringde vi Stenläggarna. Trevligt bemötande direkt över telefonen med och mycket hjälp vid val av material och liknande. De tog sig tid att lyssna på våra idéer vilket vi uppskattade!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Garageuppfart Villa. Hägersten

Nylagd garageuppfart till fastighetsägare ägare i Hägersten, södra Stockholm.

Stenläggning & Trappor. KTH

Stenentreprenad & nya trappor till Kungliga Tekniska Högskolan, Stockholm

Plattsättning Trädgård. Nockeby

Omfattande trädgårdsprojekt med skifferplattsättning & ölandssten i Nockeby, Västra Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa byggprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 71
E-mail: offert@taby-byggare.se

Vill du bli kontaktad?