Golvläggning i Täby, Stockholm

Börjar dina golv se slitna ut? Då bör du överväga att boka oss för en golvrenovering eller golvläggning. Vi är experter på att slipa, montera, lägga om och lägga nya golv. Vi garanterar att dina golv får en ny, exklusiv känsla när vi behandlat dem.

Renovera Golv

Vi lägger fiskbensparkett, laminatgolv, furugolv, trägolv och parkettgolv.

Byta Golv

Vi byter och lagar alla typer av golv.

Golvpolering & Slipning

Vi fräschar upp och slipar trägolv.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

100% Garanti

Erfarna medarbetare

Komplett Service

Hör av dig till våra projektledare

Bra Priser

Vi hjälper er med ROT-Avdraget

Söker ni en golvläggare i Täby, Stockholm?

Vi utför renoveringsarbeten i Danderyd, Sollentuna, Sundbyberg, Vallentuna, Roslags-Näsby, Erikslund, Gribbylund, Uthamra, Skarpäng, Näsbypark, Visinge och Ella Park.

Din professionella och kunniga golvfirma i Täby

Nyslipade golv ger rummet en lyxig och härlig känsla. För att få ett vackert och professionellt resultat bör du alltid anlita en erfaren golvfirma. Vi har gedigen kunskap och mångårig erfarenhet av golvrenoveringar. När du anlitar oss kan du vara säker på att du får ett fantastiskt resultat. Vi är baserade i Täby och vårt verksamhetsområde inkluderar även Danderyd, Sollentuna, Sundbyberg, Vallentuna, Roslags-Näsby, Erikslund, Gribbylund, Täby Centrum, Hägernäs, Lahäll, Täby kyrkby, Uthamra, Skarpäng, Näsbypark, Visinge och Ella Park.

Vi hjälper dig att välja golv

Vilken typ av golv som är bäst beror på många olika funktioner, bland annat vilket rum det är, bostadens övriga stil och dina personliga preferenser. Du är varmt välkommen att boka ett möte med någon av våra hjälpsamma och kompetenta golvspecialister. Då får du hjälp att välja golv utifrån dina behov. Under mötet får du lära dig mer om de olika golvtyperna och deras för- och nackdelar. Vi kan exempelvis hjälpa till att renovera och lägga följande golvtyper:

  • Fiskbensparkett
  • Parkettgolv
  • Laminatgolv
  • Trägolv, inklusive furugolv
  • Sten- och klinkergolv
  • Vinylgolv
  • Linoleumgolv

Få en gratis offert idag!

Vill du veta vad det kostar att renovera och bygga golv i villan i Täby? Kontakta oss för en gratis offert eller boka ett kostnadsfritt rådgivningsmöte. Vi ser fram emot att hjälpa dig att fräscha upp golvet!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa byggprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 71
E-mail: offert@taby-byggare.se

Vanliga frågor inom bygg & renovering

Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna som brukar uppkomma

Vi erbjuder alltid bra priser till samtliga kundgrupper. Privatkunder har dock möjligheten att reducera kostnaden ytterligare genom att ansöka om ROT-avdraget. Det är ett skatteavdrag som minskar arbetskostnaden med 30 % upp till 50 000 kronor per år. Vill du veta mer om hur ROT-avdraget fungerar och hur du kan använda det i samband med din renovering eller nybyggnation? Hör av dig till oss så berättar vi mer.

Vi har ett stort kontaktnät med skickliga hantverkare, bland annat vvs-installatörer, elektriker, plattsättare, tätskiktsmontörer, snickare och plåtslagare. Tillsammans ser vi till att förverkliga dina byggdrömmar enligt avtalad tidsplan och budget

Vi erbjuder alltid en gratis offert och kostnadsfri rådgivning med någon av våra hjälpsamma och erfarna projektledare. Kontakta oss via kontaktformuläret, e-post eller telefon så återkommer vi inom kort. Vi ser fram emot att hjälpa dig med dina byggplaner!

Vi arbetar i bl.a. Täby, Danderyd, Sollentuna, Sundbyberg, Vallentuna, Roslags-Näsby, Erikslund, Gribbylund, Täby Centrum, Hägernäs, Lahäll, Täby kyrkby, Uthamra , Skarpäng, Näsbypark, Visinge, Ella Park

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Villaägare
Johannesfred
Read More
Förra sommaren byggde vi ut en stödmur mur till våran trädgård i Johannesfred, Stockholm, och då anlitade vi Stenläggarna. Arbetet sköttes snabbt och allt var av hög kvalitet. Bra service och väl utfört arbete. Mycket nöjda med resultatet!
Kristina R
Täby
Read More
När vi ville ha en ny stengång till trädgården vände vi oss till Stenläggarna. Vi bor i Täby, men trots avståndet var de i tid varje morgon och projektet var klart i tid. Allt funkade smidigt och resultatet blev bättre vi hade planerat! Vi rekommenderar!
Johan W
Hagalund
Read More
När vi behövde hjälp med bygga ut våran altan till trädgården så ringde vi Stenläggarna. Trevligt bemötande direkt över telefonen med och mycket hjälp vid val av material och liknande. De tog sig tid att lyssna på våra idéer vilket vi uppskattade!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Garageuppfart Villa. Hägersten

Nylagd garageuppfart till fastighetsägare ägare i Hägersten, södra Stockholm.

Stenläggning & Trappor. KTH

Stenentreprenad & nya trappor till Kungliga Tekniska Högskolan, Stockholm

Plattsättning Trädgård. Nockeby

Omfattande trädgårdsprojekt med skifferplattsättning & ölandssten i Nockeby, Västra Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa byggprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 71
E-mail: offert@taby-byggare.se

Vill du bli kontaktad?