Stomresning i Täby, Stockholm

Vi erbjuder bekymmersfri resning av stommar där vi monterar allt från prefab-väggar till bärande väggar inomhus, takstolar, undertak och mycket mer i Täby.

Montera Stommar

Vi hjälper dig när du är i behov av en duktig och noggrann byggfirma i Stockholm!

Stombyggare

Genom åren har vi fått möjlighet att arbeta med både privatpersoner, företagare och fastighetsägare som vill ha experthjälp när det kommer till stomresning

Husbyggnation

Kontakta oss idag för en gratis offert på arbetet!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

100% Garanti

Erfarna medarbetare

Komplett Service

Hör av dig till våra projektledare

Bra Priser

Vi hjälper er med ROT-Avdraget

Byggnation av Stommar i Täby, Stockholm

Vi har nöjda kunder i Täby med omnejd, bland annat Danderyd, Sollentuna och Vallentuna.

Skräddarsydda lösningar efter dina behov

När du väljer byggfirma är det viktigt att du säkerställer att hantverkarna har kompetens nog att sätta ihop skräddarsydda lösningar. Vi ser till att du får en lösning som är framtagen efter just dina unika behov och önskemål, och där dina förutsättningar och idéer får stå i fokus. Du berättar bara för oss vad du vill ha och därefter ser vi till att uppfylla alla dina förväntningar.

Vi erbjuder:

  • Professionell stomresning
  • Ansvarsförsäkring
  • F-skatt med ROT-avdrag
  • 100 % nöjd kundgaranti
  • Stomresning för alla kundgrupper
  • Kostnadsfria offerter

Trygg och säker byggfirma med fokus på kunden

Vi arbetar mycket hårt för att du som kund ska känna att du har valt rätt byggfirma för dig. Hos oss hittar du inte bara ett gäng med drivna, kompetenta och utbildade hantverkare, utan du får också en 100 % nöjd kundgaranti och en heltäckande ansvarsförsäkring. Vår försäkring täcker för skador på både hantverkare, kund, mark och bostad. Hör av dig så berättar vi mer!

Vi bygger täta hus som håller länge

Du vill naturligtvis ha ett hus som kommer att stå sig riktigt länge och det är precis det du får om du anlitar vår byggfirma. Vi samarbetar med trogna och lojala leverantörer som erbjuder oss högkvalitativa material för alla husbyggen och renoveringar. Vi hjälper dig med att montera dina prefab-väggar på plats och säkerställer att både tak och takstolar sitter som de ska. Du kan således känna dig trygg med att din bostad står sig i många år.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa byggprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 71
E-mail: offert@taby-byggare.se

Vanliga frågor inom bygg & renovering

Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna som brukar uppkomma

Vi erbjuder alltid bra priser till samtliga kundgrupper. Privatkunder har dock möjligheten att reducera kostnaden ytterligare genom att ansöka om ROT-avdraget. Det är ett skatteavdrag som minskar arbetskostnaden med 30 % upp till 50 000 kronor per år. Vill du veta mer om hur ROT-avdraget fungerar och hur du kan använda det i samband med din renovering eller nybyggnation? Hör av dig till oss så berättar vi mer.

Vi har ett stort kontaktnät med skickliga hantverkare, bland annat vvs-installatörer, elektriker, plattsättare, tätskiktsmontörer, snickare och plåtslagare. Tillsammans ser vi till att förverkliga dina byggdrömmar enligt avtalad tidsplan och budget

Vi erbjuder alltid en gratis offert och kostnadsfri rådgivning med någon av våra hjälpsamma och erfarna projektledare. Kontakta oss via kontaktformuläret, e-post eller telefon så återkommer vi inom kort. Vi ser fram emot att hjälpa dig med dina byggplaner!

Vi arbetar i bl.a. Täby, Danderyd, Sollentuna, Sundbyberg, Vallentuna, Roslags-Näsby, Erikslund, Gribbylund, Täby Centrum, Hägernäs, Lahäll, Täby kyrkby, Uthamra , Skarpäng, Näsbypark, Visinge, Ella Park

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Villaägare
Johannesfred
Read More
Förra sommaren byggde vi ut en stödmur mur till våran trädgård i Johannesfred, Stockholm, och då anlitade vi Stenläggarna. Arbetet sköttes snabbt och allt var av hög kvalitet. Bra service och väl utfört arbete. Mycket nöjda med resultatet!
Kristina R
Täby
Read More
När vi ville ha en ny stengång till trädgården vände vi oss till Stenläggarna. Vi bor i Täby, men trots avståndet var de i tid varje morgon och projektet var klart i tid. Allt funkade smidigt och resultatet blev bättre vi hade planerat! Vi rekommenderar!
Johan W
Hagalund
Read More
När vi behövde hjälp med bygga ut våran altan till trädgården så ringde vi Stenläggarna. Trevligt bemötande direkt över telefonen med och mycket hjälp vid val av material och liknande. De tog sig tid att lyssna på våra idéer vilket vi uppskattade!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Garageuppfart Villa. Hägersten

Nylagd garageuppfart till fastighetsägare ägare i Hägersten, södra Stockholm.

Stenläggning & Trappor. KTH

Stenentreprenad & nya trappor till Kungliga Tekniska Högskolan, Stockholm

Plattsättning Trädgård. Nockeby

Omfattande trädgårdsprojekt med skifferplattsättning & ölandssten i Nockeby, Västra Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa byggprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 71
E-mail: offert@taby-byggare.se

Vill du bli kontaktad?