Renovera Källare i Täby, Stockholm

Är du på jakt efter en seriös och professionell byggare som kan riva ut källaren eller göra om din källare till boyta? Då har du kommit rätt. Vi har under åren hjälpt många nöjda kunder i Täby och närliggande områden att renovera källaren. Vi utför källarrenoveringar åt privatkunder såväl som fastighetsägare, företag och bostadsrättsföreningar. Inget renoveringsprojekt är för litet eller för stort för oss!

Källarrenovering

Vi gräver ut källare och utför stora och små renoveringsarbeten.

Dränera Grund

Vi sköter hela dräneringen från idé till färdigställande.

Renovera Tvättstuga

Vi utför källarkonvertering där vi gör om källaren till boyta, exempelvis sovrum, tvättstuga eller liknande.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

100% Garanti

Erfarna medarbetare

Komplett Service

Hör av dig till våra projektledare

Bra Priser

Vi hjälper er med ROT-Avdraget

Dags att Renovera Källaren i Täby, Stockholm?

Några orter där vi byggt i Täby, Danderyd, Sollentuna, Sundbyberg, Vallentuna, Roslags-Näsby, Erikslund, Gribbylund, Hägernäs m.m.

Boka oss som totalentreprenör för ett smidigt renoveringsarbete

Att renovera källaren är ofta ett omfattande och komplext arbete som kräver många olika sorters hantverkare. Vi har ett brett kontaktnät med bland annat grävmaskinister, byggare, elektriker, snickare och målare. Tillsammans ser vi till att renoveringsarbetet går smidigt enligt avtalad tidsplan. Vi sköter allt markarbete, inklusive dränering och bilning, och vi kan även sänka källargolv, renovera sutterängvåning och installera elektricitet, VVS, ventilation och isolering. Anlita oss som totalentreprenör så ansvarar vi för samtliga delar i byggprocessen och då sköter vi också kontakten med alla inblandade aktörer.

Fördelar med att renovera källaren

Det finns flera fördelar med att renovera källaren. Genom att renovera och bygga ut källare kan du få mer boyta hemma. Om du känner att din nuvarande källare inte används på bästa sätt så kan det vara värt att investera i en källarkonvertering och på så sätt få nya billiga kvadratmeter hemma. Den nya ytan kan användas som bodel för uthyrning, framför allt om du även bygger en separat ingång. De flesta väljer dock att göra om källaren till tvättstuga, relaxavdelning med bastu, förråd eller ett extra sovrum. En välplanerad källare med bra isolering ger dig mer boyta vilket i sin tur även kan öka bostadens värde.

Diskutera din källarrenovering med en expert – få en gratis offert

Har du svårt att bestämma dig för vad du vill göra med din källare? Hör av dig till oss så får du hjälp! Boka en kostnadsfri konsultation med våra trevliga och hjälpsamma projektledare. Självklart får du alltid ett kostnadsfritt prisförslag från oss för din källarerenovering. Vi finns tillgängliga för renoveringsuppdrag i Täby, Danderyd, Sollentuna, Sundbyberg, Vallentuna, Roslags-Näsby, Erikslund, Gribbylund, Täby Centrum, Hägernäs, Lahäll, Täby kyrkby, Uthamra, Skarpäng, Näsbypark, Visinge och Ella Park. Välkommen!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa byggprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 71
E-mail: offert@taby-byggare.se

Vanliga frågor inom bygg & renovering

Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna som brukar uppkomma

Vi erbjuder alltid bra priser till samtliga kundgrupper. Privatkunder har dock möjligheten att reducera kostnaden ytterligare genom att ansöka om ROT-avdraget. Det är ett skatteavdrag som minskar arbetskostnaden med 30 % upp till 50 000 kronor per år. Vill du veta mer om hur ROT-avdraget fungerar och hur du kan använda det i samband med din renovering eller nybyggnation? Hör av dig till oss så berättar vi mer.

Vi har ett stort kontaktnät med skickliga hantverkare, bland annat vvs-installatörer, elektriker, plattsättare, tätskiktsmontörer, snickare och plåtslagare. Tillsammans ser vi till att förverkliga dina byggdrömmar enligt avtalad tidsplan och budget

Vi erbjuder alltid en gratis offert och kostnadsfri rådgivning med någon av våra hjälpsamma och erfarna projektledare. Kontakta oss via kontaktformuläret, e-post eller telefon så återkommer vi inom kort. Vi ser fram emot att hjälpa dig med dina byggplaner!

Vi arbetar i bl.a. Täby, Danderyd, Sollentuna, Sundbyberg, Vallentuna, Roslags-Näsby, Erikslund, Gribbylund, Täby Centrum, Hägernäs, Lahäll, Täby kyrkby, Uthamra , Skarpäng, Näsbypark, Visinge, Ella Park

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Villaägare
Johannesfred
Read More
Förra sommaren byggde vi ut en stödmur mur till våran trädgård i Johannesfred, Stockholm, och då anlitade vi Stenläggarna. Arbetet sköttes snabbt och allt var av hög kvalitet. Bra service och väl utfört arbete. Mycket nöjda med resultatet!
Kristina R
Täby
Read More
När vi ville ha en ny stengång till trädgården vände vi oss till Stenläggarna. Vi bor i Täby, men trots avståndet var de i tid varje morgon och projektet var klart i tid. Allt funkade smidigt och resultatet blev bättre vi hade planerat! Vi rekommenderar!
Johan W
Hagalund
Read More
När vi behövde hjälp med bygga ut våran altan till trädgården så ringde vi Stenläggarna. Trevligt bemötande direkt över telefonen med och mycket hjälp vid val av material och liknande. De tog sig tid att lyssna på våra idéer vilket vi uppskattade!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Garageuppfart Villa. Hägersten

Nylagd garageuppfart till fastighetsägare ägare i Hägersten, södra Stockholm.

Stenläggning & Trappor. KTH

Stenentreprenad & nya trappor till Kungliga Tekniska Högskolan, Stockholm

Plattsättning Trädgård. Nockeby

Omfattande trädgårdsprojekt med skifferplattsättning & ölandssten i Nockeby, Västra Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa byggprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 71
E-mail: offert@taby-byggare.se

Vill du bli kontaktad?