Fasadmålning i Täby, Stockholm

Fasaden bör målas om regelbundet för att ha ett så bra skydd som möjligt. En nymålad fasad skyddar bättre mot beläggningar, smuts och mossa vilket i sin tur minskar risken för sprickor och fuktskador. Vi hjälper dig att måla om fasaden i Täby med omnejd.

Måla om träfasad

Vi använder skonsamma metoder och en särskilt träfärg som skyddar träfasaden på bästa sätt.

Måla om putsfasad

Vi tvättar, lagar och målar om putsfasader.

Husmålning

Vi målar om hus, villor, radhus, sommarstugor, garage, BRF:er och kommersiella fastigheter.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

100% Garanti

Erfarna medarbetare

Komplett Service

Hör av dig till våra projektledare

Bra Priser

Vi hjälper er med ROT-Avdraget

Behov av en Fasadmålning i Täby, Stockholm?

Du hittar oss i Täby och vi utför arbeten även i Danderyd, Uthamra, Sollentuna, Sundbyberg, Vallentuna och närliggande områden.

Din lokala fasadspecialist i Täby

Vi är en kundnära och serviceorienterad fasadfirma med bred kunskap om fasadmålning. Vi målar fasader åt privatpersoner, företag, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar i Täby, Näsbypark, Danderyd, Sollentuna, Vallentuna och andra närliggande orter norr om Stockholm. Vi använder skonsamma och effektiva metoder för att rengöra fasaden innan vi målar med miljövänlig och hållbar fasadfärg. Vid målning av träfasad är det extra viktigt att ta hänsyn till det vackra materialet. Vi har kunskapen som krävs för att bevara och samtidigt förnya träfasader såväl som putsfasader.

När är det dags att måla om fasaden?

Börjar fägen flagna från fasaden? Då bör du höra av dig till oss. Sprickor och flagnad färg gör att vatten och smuts kan tränga in vilket i sin tur kan skapa fuktskador. Alla fasad bör dock ses över och målas om med jämna mellanrum. En nymålad fasad skyddar bättre mot väder, vind och beläggningar. Hör av dig till oss och boka ett platsbesök där vi kommer ut och inspekterar din fasad. Därefter tar våra fasadspecialister fram en unik lösning för just din fastighet.

Ansök om ROT-avdrag för fasadmålningen

Visste du att privatpersoner kan ansöka om ROT-avdraget när du anlitar oss för fasadmålning? Då betalar du bara 70% av arbetskostnaden. Vi erbjuder alltid en kostnadsfri offert och om du vill kan vi inkludera ROT-avdraget redan i offerten. Berätta för oss om dina önskemål så återkommer vi inom kort. Välkommen!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa byggprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 71
E-mail: offert@taby-byggare.se

Vanliga frågor inom bygg & renovering

Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna som brukar uppkomma

Vi erbjuder alltid bra priser till samtliga kundgrupper. Privatkunder har dock möjligheten att reducera kostnaden ytterligare genom att ansöka om ROT-avdraget. Det är ett skatteavdrag som minskar arbetskostnaden med 30 % upp till 50 000 kronor per år. Vill du veta mer om hur ROT-avdraget fungerar och hur du kan använda det i samband med din renovering eller nybyggnation? Hör av dig till oss så berättar vi mer.

Vi har ett stort kontaktnät med skickliga hantverkare, bland annat vvs-installatörer, elektriker, plattsättare, tätskiktsmontörer, snickare och plåtslagare. Tillsammans ser vi till att förverkliga dina byggdrömmar enligt avtalad tidsplan och budget

Vi erbjuder alltid en gratis offert och kostnadsfri rådgivning med någon av våra hjälpsamma och erfarna projektledare. Kontakta oss via kontaktformuläret, e-post eller telefon så återkommer vi inom kort. Vi ser fram emot att hjälpa dig med dina byggplaner!

Vi arbetar i bl.a. Täby, Danderyd, Sollentuna, Sundbyberg, Vallentuna, Roslags-Näsby, Erikslund, Gribbylund, Täby Centrum, Hägernäs, Lahäll, Täby kyrkby, Uthamra , Skarpäng, Näsbypark, Visinge, Ella Park

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Villaägare
Johannesfred
Read More
Förra sommaren byggde vi ut en stödmur mur till våran trädgård i Johannesfred, Stockholm, och då anlitade vi Stenläggarna. Arbetet sköttes snabbt och allt var av hög kvalitet. Bra service och väl utfört arbete. Mycket nöjda med resultatet!
Kristina R
Täby
Read More
När vi ville ha en ny stengång till trädgården vände vi oss till Stenläggarna. Vi bor i Täby, men trots avståndet var de i tid varje morgon och projektet var klart i tid. Allt funkade smidigt och resultatet blev bättre vi hade planerat! Vi rekommenderar!
Johan W
Hagalund
Read More
När vi behövde hjälp med bygga ut våran altan till trädgården så ringde vi Stenläggarna. Trevligt bemötande direkt över telefonen med och mycket hjälp vid val av material och liknande. De tog sig tid att lyssna på våra idéer vilket vi uppskattade!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Garageuppfart Villa. Hägersten

Nylagd garageuppfart till fastighetsägare ägare i Hägersten, södra Stockholm.

Stenläggning & Trappor. KTH

Stenentreprenad & nya trappor till Kungliga Tekniska Högskolan, Stockholm

Plattsättning Trädgård. Nockeby

Omfattande trädgårdsprojekt med skifferplattsättning & ölandssten i Nockeby, Västra Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa byggprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 71
E-mail: offert@taby-byggare.se

Vill du bli kontaktad?