Dränering & Grundisolering i Täby, Stockholm

Letar du efter en pålitlig byggfirma för dräneringsarbete i Täby? Då har du hittat rätt. Vår välrenommerade bygg- och markfirma har utfört många lyckade husdräneringar. Med vår hjälp kan du få bort fukt från källaren såväl som dränera grunden inför en nybyggnation.

Husdränering

Vi dränerar huset med miljövänliga och effektiva metoder.

Grundisolering

Vi lägger platta på mark och isolerar husgrunden.

Isolera Husgrund

Som totalentreprenör sköter vi alla moment i hela byggprocessen.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

100% Garanti

Erfarna medarbetare

Komplett Service

Hör av dig till våra projektledare

Bra Priser

Vi hjälper er med ROT-Avdraget

Lokal Dräneringsfirma i Täby, Stockholm

Dränering åt privatpersoner, företag, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar i Täby, Näsbypark, Danderyd, Sollentuna, Vallentuna och andra närliggande orter norr om Stockholm

När ska man dränera huset?

Ett dräneringsarbete har en livslängd på ungefär 25-30 år och därför kan det vara svårt att veta där det är dags att dränera huset. Hus byggt på lerjord kan behöva dräneras vart 15:e år. Ett tydligt tecken på att det är dags för en dränering är om du har fuktproblem i källaren. Det kan exempelvis handla om fuktskador på väggarna eller att det luktar fuktigt i källaren eller andra delar av huset. Om huset har en äldre krypgrund eller torpargrund är det extra viktigt att vara uppmärksam på fuktskador. Vid nybyggnation är det vanligt att dränera grunden innan bygget påbörjas.

Boka en dräneringsexpert

Boka alltid en erfaren bygg- och markfirma när du ska dränera huset. Vi har många års erfarenhet av dräneringsarbeten och vi börjar alltid med ett platsbesök där vi inspekterar de rådande markförhållanden, typ av husgrund och huskonstruktionen. Det gör att vi kan sätta ihop det bästa möjliga lösningsförslaget. Vi använder miljövänliga och effektiva metoder för att leda bort vatten och fukt. Vi utför främst källardräneringar, grundisoleringar och dränerar runt hus, men även pooler och hus med platta på mark (betongplatta) kan behöva dränering. Våra kompetenta markentreprenörer mäter och inspekterar vad just ditt hus och din trädgård är i behov av.

Alltid ett gratis prisförslag för dräneringsarbete i Täby

Vi erbjuder alltid en fri offert för våra tjänster. Du är varmt välkommen att kontakta oss via kontaktformuläret, e-post eller telefon om du vill veta vad det kostar att anlita oss för dränering i Täby med omnejd.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa byggprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 71
E-mail: offert@taby-byggare.se

Vanliga frågor inom bygg & renovering

Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna som brukar uppkomma

Vi erbjuder alltid bra priser till samtliga kundgrupper. Privatkunder har dock möjligheten att reducera kostnaden ytterligare genom att ansöka om ROT-avdraget. Det är ett skatteavdrag som minskar arbetskostnaden med 30 % upp till 50 000 kronor per år. Vill du veta mer om hur ROT-avdraget fungerar och hur du kan använda det i samband med din renovering eller nybyggnation? Hör av dig till oss så berättar vi mer.

Vi har ett stort kontaktnät med skickliga hantverkare, bland annat vvs-installatörer, elektriker, plattsättare, tätskiktsmontörer, snickare och plåtslagare. Tillsammans ser vi till att förverkliga dina byggdrömmar enligt avtalad tidsplan och budget

Vi erbjuder alltid en gratis offert och kostnadsfri rådgivning med någon av våra hjälpsamma och erfarna projektledare. Kontakta oss via kontaktformuläret, e-post eller telefon så återkommer vi inom kort. Vi ser fram emot att hjälpa dig med dina byggplaner!

Vi arbetar i bl.a. Täby, Danderyd, Sollentuna, Sundbyberg, Vallentuna, Roslags-Näsby, Erikslund, Gribbylund, Täby Centrum, Hägernäs, Lahäll, Täby kyrkby, Uthamra , Skarpäng, Näsbypark, Visinge, Ella Park

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Villaägare
Johannesfred
Read More
Förra sommaren byggde vi ut en stödmur mur till våran trädgård i Johannesfred, Stockholm, och då anlitade vi Stenläggarna. Arbetet sköttes snabbt och allt var av hög kvalitet. Bra service och väl utfört arbete. Mycket nöjda med resultatet!
Kristina R
Täby
Read More
När vi ville ha en ny stengång till trädgården vände vi oss till Stenläggarna. Vi bor i Täby, men trots avståndet var de i tid varje morgon och projektet var klart i tid. Allt funkade smidigt och resultatet blev bättre vi hade planerat! Vi rekommenderar!
Johan W
Hagalund
Read More
När vi behövde hjälp med bygga ut våran altan till trädgården så ringde vi Stenläggarna. Trevligt bemötande direkt över telefonen med och mycket hjälp vid val av material och liknande. De tog sig tid att lyssna på våra idéer vilket vi uppskattade!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Garageuppfart Villa. Hägersten

Nylagd garageuppfart till fastighetsägare ägare i Hägersten, södra Stockholm.

Stenläggning & Trappor. KTH

Stenentreprenad & nya trappor till Kungliga Tekniska Högskolan, Stockholm

Plattsättning Trädgård. Nockeby

Omfattande trädgårdsprojekt med skifferplattsättning & ölandssten i Nockeby, Västra Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa byggprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 71
E-mail: offert@taby-byggare.se

Vill du bli kontaktad?