Panelbyten & Byta Träpanel i Täby, Stockholm

Trä är ett otroligt vackert material, men det kräver regelbunden underhållning för att behålla sin charm. Vår byggfirma har många års erfarenhet av att byta träpaneler och renovera träfasader. Boka in ett kostnadsfritt platsbesök där inspekterar fasadens skick. 

Byta Träpanel

Vi utför enstaka panelbyten såväl som hela fasadbyten. Hos oss får du alltid en gratis offert och ett skräddarsytt lösningsförslag.

Tilläggsisolering av Hus

Vi sköter omfattande renoveringsprocesser från början till slut.

Fasadrenovering

Vi renoverar och målar om träfasader, tegelfasader och andra sorts fasader.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

100% Garanti

Erfarna medarbetare

Komplett Service

Hör av dig till våra projektledare

Bra Priser

Vi hjälper er med ROT-Avdraget

Byta panel & husfasad i Täby, Stockholm

Vi är baserade i Täby och utför även arbeten i närliggande orter som Danderyd, Sollentuna, Sundbyberg, Vallentuna, Roslags-Näsby, Skarpäng och Näsbypark.

Boka ett möte med din fasadspecialist i Täby

Vi är experter på fasader och vi hjälper dig gärna med panelbytet, fasadmålningen eller något annat som har med fasaden att göra. Vi har många års erfarenhet av reparera olika sorters fasader, inklusive träfasader, tegelfasader och putsfasader. Det bästa är att boka in ett platsbesök där vi kommer till dig och inspekterar fasadens befintliga skick för att se vilken typ av panelarbeten och lagningar som behöver göras. Du hittar oss i Täby och vi utför arbeten även i Danderyd, Sollentuna, Sundbyberg, Vallentuna, Roslags-Näsby, Erikslund, Gribbylund, Täby Centrum, Hägernäs, Lahäll, Täby kyrkby, Uthamra, Skarpäng, Näsbypark, Visinge och Ella Park.

Vårt tjänsteutbud inom panelbyten

Du kan anlita oss många olika panelarbeten och liknande tjänster. Vi byter ut ruttna plankor och skrapar bort flagande färg innan vi byter träpanelen eller målar om. Våra tjänster inkluderar bland annat:

  • Panelbyten
  • Fasadbyte
  • Fasadmålning
  • Fasadrenovering
  • Byta av enstaka träpaneler
  • Byta ytterpanel
  • Byta innerpanel
  • Snickeri
  • Tilläggsisolering
  • Fogning

När behöver du byta en panel?

Hur vet man när det är dags att byta träfasad eller en utvändig panel? När det uppstår skador, beläggningar och sprickor på fasaden är det viktigt att åtgärda dem så snart som möjligt för att undvika att de utvecklas till större fuktskador och att träplankorna ruttnar. För ett otränat öga kan det vara svårt att upptäcka sprickor, ruttna plankor och andra skador. Därför rekommenderar vi att du bokar en in ett möte där vi kommer ut inspekterar din fasad. Med en hel och ren fasad kommer villan, fritidshuset, radhuset eller butiken att få ett fräschare och mer exklusive intryck.

Få en fri offert för panelarbetet

Hur mycket kostar det att anlita Täbys skickligaste byggfirma för att byta paneler? Kontakta oss så får du en gratis offert!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa byggprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 71
E-mail: offert@taby-byggare.se

Vanliga frågor inom bygg & renovering

Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna som brukar uppkomma

Vi erbjuder alltid bra priser till samtliga kundgrupper. Privatkunder har dock möjligheten att reducera kostnaden ytterligare genom att ansöka om ROT-avdraget. Det är ett skatteavdrag som minskar arbetskostnaden med 30 % upp till 50 000 kronor per år. Vill du veta mer om hur ROT-avdraget fungerar och hur du kan använda det i samband med din renovering eller nybyggnation? Hör av dig till oss så berättar vi mer.

Vi har ett stort kontaktnät med skickliga hantverkare, bland annat vvs-installatörer, elektriker, plattsättare, tätskiktsmontörer, snickare och plåtslagare. Tillsammans ser vi till att förverkliga dina byggdrömmar enligt avtalad tidsplan och budget

Vi erbjuder alltid en gratis offert och kostnadsfri rådgivning med någon av våra hjälpsamma och erfarna projektledare. Kontakta oss via kontaktformuläret, e-post eller telefon så återkommer vi inom kort. Vi ser fram emot att hjälpa dig med dina byggplaner!

Vi arbetar i bl.a. Täby, Danderyd, Sollentuna, Sundbyberg, Vallentuna, Roslags-Näsby, Erikslund, Gribbylund, Täby Centrum, Hägernäs, Lahäll, Täby kyrkby, Uthamra , Skarpäng, Näsbypark, Visinge, Ella Park

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Villaägare
Johannesfred
Read More
Förra sommaren byggde vi ut en stödmur mur till våran trädgård i Johannesfred, Stockholm, och då anlitade vi Stenläggarna. Arbetet sköttes snabbt och allt var av hög kvalitet. Bra service och väl utfört arbete. Mycket nöjda med resultatet!
Kristina R
Täby
Read More
När vi ville ha en ny stengång till trädgården vände vi oss till Stenläggarna. Vi bor i Täby, men trots avståndet var de i tid varje morgon och projektet var klart i tid. Allt funkade smidigt och resultatet blev bättre vi hade planerat! Vi rekommenderar!
Johan W
Hagalund
Read More
När vi behövde hjälp med bygga ut våran altan till trädgården så ringde vi Stenläggarna. Trevligt bemötande direkt över telefonen med och mycket hjälp vid val av material och liknande. De tog sig tid att lyssna på våra idéer vilket vi uppskattade!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Garageuppfart Villa. Hägersten

Nylagd garageuppfart till fastighetsägare ägare i Hägersten, södra Stockholm.

Stenläggning & Trappor. KTH

Stenentreprenad & nya trappor till Kungliga Tekniska Högskolan, Stockholm

Plattsättning Trädgård. Nockeby

Omfattande trädgårdsprojekt med skifferplattsättning & ölandssten i Nockeby, Västra Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa byggprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 71
E-mail: offert@taby-byggare.se

Vill du bli kontaktad?