Takläggning, Takrenovering & Takbyten i Täby, Stockholm

Var det länge sedan taket reparerades eller lades om? Hör av dig till oss så kommer vi ut och inspekterar takets skick. Vi är en lokal bygg- och takfirma i Täby med många års erfarenhet av takläggning, takbyten, takreparationer och takmontering.

Takrenovering

Vi lagar och renoverar tak på hus, villor, radhus, sommarstugor, flerfamiljshus och kommersiella byggnader.

Takbyten

Vi byter ur hela eller delar av taket.

Takomläggning

Vi lägger olika takmaterial, inklusive plåt, tegel, betongpannor, takpapp och shingel.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

100% Garanti

Erfarna medarbetare

Komplett Service

Hör av dig till våra projektledare

Bra Priser

Vi hjälper er med ROT-Avdraget

Lokal Takläggare från Täby

Vi är ett professionellt och kundnära byggbolag från Täby som utför arbeten i vårt närområde, inklusive Danderyd, Sollentuna, Roslags-Näsby och Näsbypark

Seriösa takläggare med behörighet och erfarenhet

Taket är en mycket viktig del av fastigheten. Taket ska skydda mot väder och vind samt hålla tätt. Dessutom har det en estetiskt viktig funktion. Takreparationer och takbyten är ofta stora investeringar och därför bör du alltid anlita ett pålitligt takföretag med goda referenser. Under årens lopp har vi utfört många lyckade takläggningar åt kunder i Täby och närliggande områden. Våra certifierade takmontörer ser till så att ditt tak repareras på bästa tänkbara sätt. Vi arbetar med olika sorters takmaterial, bland annat takpapp, tegel, plåt, shingel, betongpannor, dubbelfalsat plåt och bandtäckt plåt.

Boka ett personligt möte

Vill du få rådgivning från en takexpert? Boka ett gratis möte med oss. Hör av dig via kontaktformuläret, telefon eller e-post. Vi är etablerade i Täby och vi utför takläggning i närområdet, bland annat i Danderyd, Djursholm, Skarpäng, Visinge, Sundbyberg och Sollentuna.

3 anledningar att renovera taket

Det finns många fördelar med att inspektera och underhålla taket med jämna mellanrum. Även om taket ser helt ut så kan det finnas skador som du inte kan se. Beläggningar, sprickor, smuts och liknande kan orsaka läckage vilket i sin tur kan leda till omfattande fuktskador. Renovera och underhåll taket i tid så slipper du kostsamma problem i framtiden. Fördelen med takrenoveringar är många, bland annat:

  • Minskar risken för fuktskador
  • Ökar taket och fastighetens livslängd
  • Byggnaden ser vackrare ut med ett helt och rent tak

 

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa byggprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 71
E-mail: offert@taby-byggare.se

Vanliga frågor inom bygg & renovering

Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna som brukar uppkomma

Vi erbjuder alltid bra priser till samtliga kundgrupper. Privatkunder har dock möjligheten att reducera kostnaden ytterligare genom att ansöka om ROT-avdraget. Det är ett skatteavdrag som minskar arbetskostnaden med 30 % upp till 50 000 kronor per år. Vill du veta mer om hur ROT-avdraget fungerar och hur du kan använda det i samband med din renovering eller nybyggnation? Hör av dig till oss så berättar vi mer.

Vi har ett stort kontaktnät med skickliga hantverkare, bland annat vvs-installatörer, elektriker, plattsättare, tätskiktsmontörer, snickare och plåtslagare. Tillsammans ser vi till att förverkliga dina byggdrömmar enligt avtalad tidsplan och budget

Vi erbjuder alltid en gratis offert och kostnadsfri rådgivning med någon av våra hjälpsamma och erfarna projektledare. Kontakta oss via kontaktformuläret, e-post eller telefon så återkommer vi inom kort. Vi ser fram emot att hjälpa dig med dina byggplaner!

Vi arbetar i bl.a. Täby, Danderyd, Sollentuna, Sundbyberg, Vallentuna, Roslags-Näsby, Erikslund, Gribbylund, Täby Centrum, Hägernäs, Lahäll, Täby kyrkby, Uthamra , Skarpäng, Näsbypark, Visinge, Ella Park

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Villaägare
Johannesfred
Read More
Förra sommaren byggde vi ut en stödmur mur till våran trädgård i Johannesfred, Stockholm, och då anlitade vi Stenläggarna. Arbetet sköttes snabbt och allt var av hög kvalitet. Bra service och väl utfört arbete. Mycket nöjda med resultatet!
Kristina R
Täby
Read More
När vi ville ha en ny stengång till trädgården vände vi oss till Stenläggarna. Vi bor i Täby, men trots avståndet var de i tid varje morgon och projektet var klart i tid. Allt funkade smidigt och resultatet blev bättre vi hade planerat! Vi rekommenderar!
Johan W
Hagalund
Read More
När vi behövde hjälp med bygga ut våran altan till trädgården så ringde vi Stenläggarna. Trevligt bemötande direkt över telefonen med och mycket hjälp vid val av material och liknande. De tog sig tid att lyssna på våra idéer vilket vi uppskattade!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Garageuppfart Villa. Hägersten

Nylagd garageuppfart till fastighetsägare ägare i Hägersten, södra Stockholm.

Stenläggning & Trappor. KTH

Stenentreprenad & nya trappor till Kungliga Tekniska Högskolan, Stockholm

Plattsättning Trädgård. Nockeby

Omfattande trädgårdsprojekt med skifferplattsättning & ölandssten i Nockeby, Västra Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa byggprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 71
E-mail: offert@taby-byggare.se

Vill du bli kontaktad?