Bygga Förråd & Friggebod i Täby, Stockholm

Funderar du på att bygga ett förråd, en friggebod eller ett skjul på tomten? Hör av dig till oss för en expertrådgivning och en fri offert. Vi är en rutinerad och efterfrågad byggfirma i Täby med mångårig erfarenhet av att bygga smarta förvaringslösningar åt privatkunder såväl som företagskunder och bostadsrättsföreningar.

Bygga Friggebod

Vi bygger friggebodar av lösvirke eller med nyckelfärdiga byggsatser.

Bygga Skjul

Vi bygger praktiska och snygga förråd enligt dina önskemål.

Bygga Uthus

Vi bygger kostnadseffektiva och smarta skjul för bra förvaring på tomten.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

100% Garanti

Erfarna medarbetare

Komplett Service

Hör av dig till våra projektledare

Bra Priser

Vi hjälper er med ROT-Avdraget

Bygga förråd & friggebod i Täby, Stockholm

Vi är baserade i Täby och vårt verksamhetsområde inkluderar även Danderyd, Sollentuna, Sundbyberg, Vallentuna, Roslags-Näsby, Erikslund, Gribbylund, Täby Centrum, Hägernäs, Lahäll, Täby kyrkby, Uthamra, Skarpäng, Näsbypark, Visinge och Ella Park.

Hur vill du att ditt förråd ska se ut?

Ett förråd, skjul eller friggebod kan utformas på många olika sätt. Berätta för oss om dina önskemål så hjälper vi dig att ta fram den bästa förvaringslösningen för just dina behov och din tomt. Vi är experter på nyckelfärdiga förrådslösningar såväl som skräddarsydda lösningar i lösvirke. Kanske vill du även kunna använda ditt förråd som hemmakontor? Stort eller litet, med eller utan bygglov – inget byggprojekt är för litet eller för stort för oss. Vi har kunskapen som krävs för att du ska få det förråd som du önskar.

Få ordning på prylarna med ett välplanerat förråd eller friggebod

Vi bygger förråd, friggebodar, uthus och skjul med goda förvaringsmöjligheter. Med ett välplanerat förråd kan du enkelt städa undan trädgårdsredskap, cyklar, pulkor, barnvagnar, leksaker och annat som ofta står i vägen. Vi hjälper dig att skapa utmärkt förvaring även på små ytor. Hör av dig till oss för ett kostnadsfritt rådgivningsmöte.

Från idé till färdigt förråd

Vi är en serviceorienterad byggfirma som du kan känna dig trygg med. Vi finns vid din sida under hela byggprocessen, från idé till färdigställande. Ett förråd eller skjul klassas vanligtvis som icke-bygglovspliktig byggnad vilket innebär att du slipper ansöka om bygglov. Det är dock en god idé att höra med din kommun för att säkerställa vad som gäller för just ditt område och det förråd som du önskar bygga. När du anlitar oss kan du överlåta all kommunikation med kommunen till oss så att du slipper tänka på det. Vi hjälper även privatkunder att ansöka om ROT-avdraget.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert

Hos oss får du alltid en gratis offert utan förpliktelser. Kontakta oss via kontaktformuläret, e-post eller telefon så återkommer vi inom kort. Du är såklart även välkommen att boka ett personligt möte. Du hittar oss i Täby och vi utför även byggarbeten i närliggande orter, exempelvis Danderyd, Enebyberg, Lahäll, Roslags-Näsby, Vallentuna och Sollentuna. Välkommen!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa byggprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 71
E-mail: offert@taby-byggare.se

Vanliga frågor inom bygg & renovering

Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna som brukar uppkomma

Vi erbjuder alltid bra priser till samtliga kundgrupper. Privatkunder har dock möjligheten att reducera kostnaden ytterligare genom att ansöka om ROT-avdraget. Det är ett skatteavdrag som minskar arbetskostnaden med 30 % upp till 50 000 kronor per år. Vill du veta mer om hur ROT-avdraget fungerar och hur du kan använda det i samband med din renovering eller nybyggnation? Hör av dig till oss så berättar vi mer.

Vi har ett stort kontaktnät med skickliga hantverkare, bland annat vvs-installatörer, elektriker, plattsättare, tätskiktsmontörer, snickare och plåtslagare. Tillsammans ser vi till att förverkliga dina byggdrömmar enligt avtalad tidsplan och budget

Vi erbjuder alltid en gratis offert och kostnadsfri rådgivning med någon av våra hjälpsamma och erfarna projektledare. Kontakta oss via kontaktformuläret, e-post eller telefon så återkommer vi inom kort. Vi ser fram emot att hjälpa dig med dina byggplaner!

Vi arbetar i bl.a. Täby, Danderyd, Sollentuna, Sundbyberg, Vallentuna, Roslags-Näsby, Erikslund, Gribbylund, Täby Centrum, Hägernäs, Lahäll, Täby kyrkby, Uthamra , Skarpäng, Näsbypark, Visinge, Ella Park

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Villaägare
Johannesfred
Read More
Förra sommaren byggde vi ut en stödmur mur till våran trädgård i Johannesfred, Stockholm, och då anlitade vi Stenläggarna. Arbetet sköttes snabbt och allt var av hög kvalitet. Bra service och väl utfört arbete. Mycket nöjda med resultatet!
Kristina R
Täby
Read More
När vi ville ha en ny stengång till trädgården vände vi oss till Stenläggarna. Vi bor i Täby, men trots avståndet var de i tid varje morgon och projektet var klart i tid. Allt funkade smidigt och resultatet blev bättre vi hade planerat! Vi rekommenderar!
Johan W
Hagalund
Read More
När vi behövde hjälp med bygga ut våran altan till trädgården så ringde vi Stenläggarna. Trevligt bemötande direkt över telefonen med och mycket hjälp vid val av material och liknande. De tog sig tid att lyssna på våra idéer vilket vi uppskattade!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Garageuppfart Villa. Hägersten

Nylagd garageuppfart till fastighetsägare ägare i Hägersten, södra Stockholm.

Stenläggning & Trappor. KTH

Stenentreprenad & nya trappor till Kungliga Tekniska Högskolan, Stockholm

Plattsättning Trädgård. Nockeby

Omfattande trädgårdsprojekt med skifferplattsättning & ölandssten i Nockeby, Västra Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa byggprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 71
E-mail: offert@taby-byggare.se

Vill du bli kontaktad?