Byta & Renovera Fönster runt Täby, Stockholm

Visste du att nya fönster och dörrar kan minska energikostnaderna rejält? Bra fönster håller värmen inne vilket gör att du inte behöver värma upp bostaden mer än nödvändigt. Vi är en erfaren byggfirma med lång erfarenhet av fönsterinstallationer och fönsterbyten i Täby med omnejd. Välkommen till oss när du vill investera i nya fönster!

Renovera Fönster

Vi lagar, renoverar och målar om fönster och karmar.

Byta Fönster

Vi byter ut dina gamla fönster och dörrar mot nya.

Inglasning

Vi kommer ut och måttar dina fönster och karmar och installerar sedan nya.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

100% Garanti

Erfarna medarbetare

Komplett Service

Hör av dig till våra projektledare

Bra Priser

Vi hjälper er med ROT-Avdraget

Fönsterrenoveringar i Täby, Stockholm!

Vi har många nöjda kunder i Täby, Danderyd, Sollentuna, Sundbyberg, Vallentuna, Roslags-Näsby, Näsbypark, Visinge, Ella Park och andra närliggande orter. Goda referenser finns.

Vårt tjänsteutbud för dina fönster

Vi arbetar med alla sorters fönster och material, inklusive härdat glas, laminerat glas och råglas. Du kan även anlita oss för montering av 2 luft fönster och 3 luft fönster, det vill säga fönster som har 2 respektive 3 glas i karmen. Vårt breda tjänsteutbud för fönster inkluderar följande tjänster:

 • Fönsterrenovering
 • Fönstermålning
 • Fönsterbyte
 • 2-glas fönster
 • 3-glas fönster
 • Aluminiumfönster
 • Fönsterbåge
 • Altandörr & Altanfönster
 • Bröstning dörrar
 • Fönster med allmogeprofil
 • Bottenhängda fönster
 • Badrumsfönster

Boka Täbys bästa fönsterfirma

Efter många år i fönster- och byggbranschen kan vi stolt titulera oss som fönsterspecialister. Vi har reparerat, installerat och bytt fönster och altandörrar åt många nöjda kunder i Täby och närliggande områden, exempelvis Danderyd, Sollentuna, Sundbyberg, Vallentuna, Roslags-Näsby, Skarpäng och Näsbypark. Vi har mycket goda referenser och våra erfarna och noggranna fönstermontörer hjälper gärna dig när du vill byta fönster.

Är det dags att byta fönster? Låt en expert avgöra!

Vänta inte för länge med att byta fönster. Trasiga och skadade fönster kan leda till läckage och fuktskador såväl som onödigt höga elräkningar. Mögel och andra fuktskador samt imma på insidan av fönstret är ofta tecken på att du bör byta. Om det drar kallt från dina fönster eller dörrar bör du också överväga ett byte. Tycker du att det är svårt att avgöra? Boka ett kostnadsfritt möte eller platsbesök där våra erfarna fönstermontörer kan inspekterar skicket på dina fönster och dörrar. Därefter får du ett skräddarsytt lösningsförslag och en gratis offert utan förpliktelser.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa byggprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 71
E-mail: offert@taby-byggare.se

Vanliga frågor inom bygg & renovering

Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna som brukar uppkomma

Vi erbjuder alltid bra priser till samtliga kundgrupper. Privatkunder har dock möjligheten att reducera kostnaden ytterligare genom att ansöka om ROT-avdraget. Det är ett skatteavdrag som minskar arbetskostnaden med 30 % upp till 50 000 kronor per år. Vill du veta mer om hur ROT-avdraget fungerar och hur du kan använda det i samband med din renovering eller nybyggnation? Hör av dig till oss så berättar vi mer.

Vi har ett stort kontaktnät med skickliga hantverkare, bland annat vvs-installatörer, elektriker, plattsättare, tätskiktsmontörer, snickare och plåtslagare. Tillsammans ser vi till att förverkliga dina byggdrömmar enligt avtalad tidsplan och budget

Vi erbjuder alltid en gratis offert och kostnadsfri rådgivning med någon av våra hjälpsamma och erfarna projektledare. Kontakta oss via kontaktformuläret, e-post eller telefon så återkommer vi inom kort. Vi ser fram emot att hjälpa dig med dina byggplaner!

Vi arbetar i bl.a. Täby, Danderyd, Sollentuna, Sundbyberg, Vallentuna, Roslags-Näsby, Erikslund, Gribbylund, Täby Centrum, Hägernäs, Lahäll, Täby kyrkby, Uthamra , Skarpäng, Näsbypark, Visinge, Ella Park

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Villaägare
Johannesfred
Read More
Förra sommaren byggde vi ut en stödmur mur till våran trädgård i Johannesfred, Stockholm, och då anlitade vi Stenläggarna. Arbetet sköttes snabbt och allt var av hög kvalitet. Bra service och väl utfört arbete. Mycket nöjda med resultatet!
Kristina R
Täby
Read More
När vi ville ha en ny stengång till trädgården vände vi oss till Stenläggarna. Vi bor i Täby, men trots avståndet var de i tid varje morgon och projektet var klart i tid. Allt funkade smidigt och resultatet blev bättre vi hade planerat! Vi rekommenderar!
Johan W
Hagalund
Read More
När vi behövde hjälp med bygga ut våran altan till trädgården så ringde vi Stenläggarna. Trevligt bemötande direkt över telefonen med och mycket hjälp vid val av material och liknande. De tog sig tid att lyssna på våra idéer vilket vi uppskattade!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Garageuppfart Villa. Hägersten

Nylagd garageuppfart till fastighetsägare ägare i Hägersten, södra Stockholm.

Stenläggning & Trappor. KTH

Stenentreprenad & nya trappor till Kungliga Tekniska Högskolan, Stockholm

Plattsättning Trädgård. Nockeby

Omfattande trädgårdsprojekt med skifferplattsättning & ölandssten i Nockeby, Västra Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa byggprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 71
E-mail: offert@taby-byggare.se

Vill du bli kontaktad?