Bygga Garage & Carport runt Täby, Stockholm

Letar du efter en pålitlig och kompetent byggfirma som kan bygga garage eller carport i Täby och närliggande orter? Välkommen till oss! Vi bygger snygga och stadiga garage och carports som skyddar bilen mot väder och vind. Hos oss kan du räkna med trevligt bemötande, kvalitetsarbete och bra priser. Självklart får du alltid en fri offert!

Bygga Garage

Vill du ha ett enkelgarage eller dubbelgarage? Vi bygger utifrån dina önskemål.

Bygga Carport

Vi bygger stilrena och hållbara carports av hög kvalitet.

Bygga Dubbelgarage

Som totalentreprenör tar vi hand alla moment i byggprocessen, från planering och grundläggning till färdigställande och kvalitetssäkring.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

100% Garanti

Erfarna medarbetare

Komplett Service

Hör av dig till våra projektledare

Bra Priser

Vi hjälper er med ROT-Avdraget

Bygga garage och carport i Täby, Stockholm

Du hittar oss i Täby och vi utför även byggarbeten i närliggande orter, exempelvis Danderyd, Enebyberg, Lahäll, Roslags-Näsby, Vallentuna och Sollentuna. Välkommen!

Vi bygger skräddarsydda garage

Garage och carports kan utformas på många olika sätt. Dess främsta funktion är givetvis att skydda bilen och andra fordon mot väder och vind, men det går såklart även att lägga till fler funktioner. Varför inte använda garaget som verkstad, förråd eller extra boyta? Våra kreativa arkitekter kan designa garage med övervåning som kan användas som sovrum. Både garage och carport kan byggas med lösvirke eller byggsats. Boka in ett personligt möte där vi lyssnar på dina önskemål och tar fram en skräddarsydd helhetslösning.

Vårt tjänsteutbud för garage & carport

Vill du ha en enkel carport eller ett arkitektritat dubbelgarage? Inga uppdrag är för stora eller små. Vi har många års erfarenhet av att bygga garage i anslutning till villor, kommersiella fastigheter, radhus och flerbostadshus. Våra tjänster för garage och carports inkluderar bland annat:

  • Carport
  • Enkelgarage
  • Dubbelgarage
  • Grundläggning
  • Arkitektritade garage i lösvirke
  • Garage och carport med färdig byggsats
  • Renovering av garagetak
  • Totalentreprenad

Din garageexpert i Täby

Att bygga ett garage kräver rätt kompetens. Vi har byggt garage och carports åt många nöjda kunder i Täby med omnejd. Vi bygger åt privatkunder såväl som företagskunder, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. Vi ser fram emot att hjälpa dig att förverkliga dina garagedrömmar. Utöver Täby utför vi även uppdrag i Danderyd, Sollentuna, Sundbyberg, Vallentuna, Roslags-Näsby och närområdet. När vi bygger garage håller vi avtalad tidsplan och levererar högkvalitativa byggnationer. Kontakta oss för en gratis offert!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa byggprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 71
E-mail: offert@taby-byggare.se

Vanliga frågor inom bygg & renovering

Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna som brukar uppkomma

Vi erbjuder alltid bra priser till samtliga kundgrupper. Privatkunder har dock möjligheten att reducera kostnaden ytterligare genom att ansöka om ROT-avdraget. Det är ett skatteavdrag som minskar arbetskostnaden med 30 % upp till 50 000 kronor per år. Vill du veta mer om hur ROT-avdraget fungerar och hur du kan använda det i samband med din renovering eller nybyggnation? Hör av dig till oss så berättar vi mer.

Vi har ett stort kontaktnät med skickliga hantverkare, bland annat vvs-installatörer, elektriker, plattsättare, tätskiktsmontörer, snickare och plåtslagare. Tillsammans ser vi till att förverkliga dina byggdrömmar enligt avtalad tidsplan och budget

Vi erbjuder alltid en gratis offert och kostnadsfri rådgivning med någon av våra hjälpsamma och erfarna projektledare. Kontakta oss via kontaktformuläret, e-post eller telefon så återkommer vi inom kort. Vi ser fram emot att hjälpa dig med dina byggplaner!

Vi arbetar i bl.a. Täby, Danderyd, Sollentuna, Sundbyberg, Vallentuna, Roslags-Näsby, Erikslund, Gribbylund, Täby Centrum, Hägernäs, Lahäll, Täby kyrkby, Uthamra , Skarpäng, Näsbypark, Visinge, Ella Park

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Villaägare
Johannesfred
Read More
Förra sommaren byggde vi ut en stödmur mur till våran trädgård i Johannesfred, Stockholm, och då anlitade vi Stenläggarna. Arbetet sköttes snabbt och allt var av hög kvalitet. Bra service och väl utfört arbete. Mycket nöjda med resultatet!
Kristina R
Täby
Read More
När vi ville ha en ny stengång till trädgården vände vi oss till Stenläggarna. Vi bor i Täby, men trots avståndet var de i tid varje morgon och projektet var klart i tid. Allt funkade smidigt och resultatet blev bättre vi hade planerat! Vi rekommenderar!
Johan W
Hagalund
Read More
När vi behövde hjälp med bygga ut våran altan till trädgården så ringde vi Stenläggarna. Trevligt bemötande direkt över telefonen med och mycket hjälp vid val av material och liknande. De tog sig tid att lyssna på våra idéer vilket vi uppskattade!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Garageuppfart Villa. Hägersten

Nylagd garageuppfart till fastighetsägare ägare i Hägersten, södra Stockholm.

Stenläggning & Trappor. KTH

Stenentreprenad & nya trappor till Kungliga Tekniska Högskolan, Stockholm

Plattsättning Trädgård. Nockeby

Omfattande trädgårdsprojekt med skifferplattsättning & ölandssten i Nockeby, Västra Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa byggprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 71
E-mail: offert@taby-byggare.se

Vill du bli kontaktad?