Renovera Tvättstuga runt Täby, Stockholm

Planerar du att renovera tvättstugan? Välkommen till oss! Vi är en erfaren VVS-certifierad byggfirma i Täby som hjälpt många nöjda kunder med tvättstugerenoveringar av olika sort. Vi renoverar alla typer av våtutrymmen, inklusive tvättrum, badrum och toalett. Vi ser fram emot att ta fram en skräddarsydd lösning utifrån dina önskemål.

Tvättstugerenovering

Vi förverkligar dina önskemål om en funktionell och fräsch tvättstuga.

Renovera Badrum

Vi renoverar alla typer av våtutrymmen, inklusive gästtoaletter, badrum och badhus.

Renovera Våtrum

Anlita oss som totalentreprenör så tar vi hand om alla moment i renoveringsprocessen, inklusive elektricitet och VVS.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

100% Garanti

Erfarna medarbetare

Komplett Service

Hör av dig till våra projektledare

Bra Priser

Vi hjälper er med ROT-Avdraget

Dags att Renovera Tvättsugan runt Täby?

Du hittar oss i Täby och vi utför arbeten även i Danderyd, Sollentuna, Sundbyberg, Vallentuna, Roslags-Näsby, Erikslund, Gribbylund, Täby Centrum, Hägernäs, Lahäll, Täby kyrkby, Uthamra, Skarpäng, Näsbypark, Visinge och Ella Park.

Din lokala VVS-certifierad byggfirma i Täby

Kombinationen av elektricitet och vatten gör att tvättstugor och andra våtutrymmen är komplexa att renovera och bygga. Du ska alltid anlita en pålitlig och erfaren byggfirma med rätt behörighet. Vi är ett VVS-certifierat byggbolag i Täby som ser till att din tvättstugerenovering sker enligt Boverkets byggregler och rekommendationer för våtrum. Vi säkerställer att arbetet utförs på rätt sätt och du kan känna dig trygg när du använder din tvättstuga. Vi utför även renoveringsarbeten i Danderyd, Sollentuna, Sundbyberg, Vallentuna, Roslags-Näsby, Erikslund, Gribbylund, Täby Centrum, Hägernäs, Lahäll, Täby kyrkby, Uthamra, Skarpäng, Näsbypark, Visinge och Ella Park.

Unika helhetslösningar för just din tvättstuga

Våra kunniga tvättstugespecialister hjälper dig gärna att skapa en tvättstuga utifrån dina behov och din bostads förutsättningar. Vi skräddarsyr helhetslösningar där vi gör vårt bästa för att tillgodose alla dina önskemål. Vi planerar och gör rum för tvättmaskin, torktumlare, torkskåp samt andra fastighetsmaskiner och vitvaror, exempelvis mangel, som du vill få plats med. Vi optimerar förvaringsmöjligheterna så att du får plats med tvättkorg, strykbräda och din tvätt.

Motverka fuktproblem i tvättstugan

Många väljer att bygga en tvättstuga i källaren vilket är det utrymme som ofta har problem med fukt. Vi ser till att tvättstugan blir fuktbeständig och får ett behagligt inomhusklimat med god isolering, belysning, vattenburen golvvärme, keramiska plattor, rörledningar, tätskikt, vattenavvisande väggbeklädnad, golvbeläggning, plastmatta, fuktspärrar, golvbrunn, kakling och ytskiktsrenovering och annat som önskas. Alla bostäder och tvättstugor har olika behov och därför rekommenderar vi att du bokar ett platsbesök där våra kompetenta hantverkare kan inspektera din tvättstugas unika behov.

Kontakta oss för ett kostnadsfritt besök & ett gratis prisförslag

Vill du veta vad det kostar att renovera din tvättstuga? Hör av dig till oss för en gratis offert! Du är även varmt välkommen att boka in ett personligt möte eller ett platsbesök utan extra kostnad. Välkommen!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa byggprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 71
E-mail: offert@taby-byggare.se

Vanliga frågor inom bygg & renovering

Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna som brukar uppkomma

Vi erbjuder alltid bra priser till samtliga kundgrupper. Privatkunder har dock möjligheten att reducera kostnaden ytterligare genom att ansöka om ROT-avdraget. Det är ett skatteavdrag som minskar arbetskostnaden med 30 % upp till 50 000 kronor per år. Vill du veta mer om hur ROT-avdraget fungerar och hur du kan använda det i samband med din renovering eller nybyggnation? Hör av dig till oss så berättar vi mer.

Vi har ett stort kontaktnät med skickliga hantverkare, bland annat vvs-installatörer, elektriker, plattsättare, tätskiktsmontörer, snickare och plåtslagare. Tillsammans ser vi till att förverkliga dina byggdrömmar enligt avtalad tidsplan och budget

Vi erbjuder alltid en gratis offert och kostnadsfri rådgivning med någon av våra hjälpsamma och erfarna projektledare. Kontakta oss via kontaktformuläret, e-post eller telefon så återkommer vi inom kort. Vi ser fram emot att hjälpa dig med dina byggplaner!

Vi arbetar i bl.a. Täby, Danderyd, Sollentuna, Sundbyberg, Vallentuna, Roslags-Näsby, Erikslund, Gribbylund, Täby Centrum, Hägernäs, Lahäll, Täby kyrkby, Uthamra , Skarpäng, Näsbypark, Visinge, Ella Park

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Villaägare
Johannesfred
Read More
Förra sommaren byggde vi ut en stödmur mur till våran trädgård i Johannesfred, Stockholm, och då anlitade vi Stenläggarna. Arbetet sköttes snabbt och allt var av hög kvalitet. Bra service och väl utfört arbete. Mycket nöjda med resultatet!
Kristina R
Täby
Read More
När vi ville ha en ny stengång till trädgården vände vi oss till Stenläggarna. Vi bor i Täby, men trots avståndet var de i tid varje morgon och projektet var klart i tid. Allt funkade smidigt och resultatet blev bättre vi hade planerat! Vi rekommenderar!
Johan W
Hagalund
Read More
När vi behövde hjälp med bygga ut våran altan till trädgården så ringde vi Stenläggarna. Trevligt bemötande direkt över telefonen med och mycket hjälp vid val av material och liknande. De tog sig tid att lyssna på våra idéer vilket vi uppskattade!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Garageuppfart Villa. Hägersten

Nylagd garageuppfart till fastighetsägare ägare i Hägersten, södra Stockholm.

Stenläggning & Trappor. KTH

Stenentreprenad & nya trappor till Kungliga Tekniska Högskolan, Stockholm

Plattsättning Trädgård. Nockeby

Omfattande trädgårdsprojekt med skifferplattsättning & ölandssten i Nockeby, Västra Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa byggprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 71
E-mail: offert@taby-byggare.se

Vill du bli kontaktad?