Renovera Badrum kring Täby, Stockholm

Är det dags att renovera badrummet? Välkommen till oss! Vi är en professionell och erfaren badrumsentreprenör i Täby som du kan anlita för att renovera och bygga badrummet.

Totalrenovering av badrum

Vi hjälper dig med alltifrån planering och materialval till slutförande och kontrollbesiktning.

Renovera våtrum

Berätta för oss om dina badrumsdrömmar så tar våra skickliga badrumsspecialister fram en skräddarsydd helhetslösning.

Renovera ytskikt

Vi hjälper till med klinkergolv, plattsättning och kakel!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

100% Garanti

Erfarna medarbetare

Komplett Service

Hör av dig till våra projektledare

Bra Priser

Vi hjälper er med ROT-Avdraget

Dags att Renovera Badrummet i Täby, Stockholm?

Badrumsrenoveringar i Danderyd, Sollentuna, Roslags-Näsby, Erikslund, Gribbylund och Ella Park.

Anlita ett pålitligt våtrumscertifierat VVS-företag

Badrummet må vara en relativt liten yta, men det är ett av bostadens mest betydelsefulla rum. Mycket tid spenderas i badrummet och det är viktigt att det är fräscht, mysigt, säkert och funktionellt. Kombinationen av vatten och elektricitet i samma utrymme kräver ett noggrant och erfaret våtrumscertifierat VVS-företag. Vi har erfarenheten, kunskapen och behörigheten som krävs för att skapa säkra och vackra badrum. När du anlitar oss kan du vara trygg med att arbetet utförs på ett säkert och ett korrekt sätt enligt rådande regelverk.

  • Badrumsrenovering – Vi bygger och renoverar alla typer av badrum.
  • Toalettrenovering – Vi fräschar upp och renoverar wc och gästtoalett.
  • Totalentreprenad – Vi tar han om byggprocessen från start till mål.

Vilket material passar bäst till badrummet?

Badrum och toaletter kan utformas på många olika sätt beroende på kundens önskemål och bostadens övriga stil. Vi är experter på badrumsmaterial och gör alltid vårt yttersta för att förverkliga våra kunders badrumsdrömmar. Vissa vill ha ett helkaklat badrum med klinkergolv och andra vill ha en egendesignad plattsättning med kakelplattor i mosaik. Som kund hos oss kan du bland annat välja bland följande badrumsmaterial:

  • Natursten
  • Kakelplattor
  • Marmor
  • Granit
  • Klinker
  • Våtrumsmatta

Badrumsrenovering på totalentreprenad

En badrumsrenovering och toalettrenovering är mer komplexa än vad många tror. För att förenkla arbetet rekommenderar vi att du överlåter allt till oss. Som totalentreprenör sköter vi renoveringen av badrummet från början till slut. Vi ansvarar bland annat för att elektriciteten installeras enligt rådande branschregler. Vi installerar även vattenburen golvvärme, kommodskåp, vägghängd toalettstol, flytspackling och liknande.

Kontakta oss för expertrådgivning & en gratis offert!

Vill du träffa en kunnig badrumsspecialist som kan hjälpa dig att ta fram den bästa lösningen för just ditt badrum? Välkommen att boka in ett kostnadsfritt möte hos oss. Vi är baserade i Täby och utför arbeten även i Danderyd, Sollentuna, Sundbyberg, Vallentuna, Roslags-Näsby, Erikslund, Gribbylund, Täby Centrum, Hägernäs, Lahäll, Täby kyrkby, Uthamra, Skarpäng, Näsbypark, Visinge och Ella Park. Hos oss får du alltid en gratis offert!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa byggprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 71
E-mail: offert@taby-byggare.se

Vanliga frågor inom bygg & renovering

Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna som brukar uppkomma

Vi erbjuder alltid bra priser till samtliga kundgrupper. Privatkunder har dock möjligheten att reducera kostnaden ytterligare genom att ansöka om ROT-avdraget. Det är ett skatteavdrag som minskar arbetskostnaden med 30 % upp till 50 000 kronor per år. Vill du veta mer om hur ROT-avdraget fungerar och hur du kan använda det i samband med din renovering eller nybyggnation? Hör av dig till oss så berättar vi mer.

Vi har ett stort kontaktnät med skickliga hantverkare, bland annat vvs-installatörer, elektriker, plattsättare, tätskiktsmontörer, snickare och plåtslagare. Tillsammans ser vi till att förverkliga dina byggdrömmar enligt avtalad tidsplan och budget

Vi erbjuder alltid en gratis offert och kostnadsfri rådgivning med någon av våra hjälpsamma och erfarna projektledare. Kontakta oss via kontaktformuläret, e-post eller telefon så återkommer vi inom kort. Vi ser fram emot att hjälpa dig med dina byggplaner!

Vi arbetar i bl.a. Täby, Danderyd, Sollentuna, Sundbyberg, Vallentuna, Roslags-Näsby, Erikslund, Gribbylund, Täby Centrum, Hägernäs, Lahäll, Täby kyrkby, Uthamra , Skarpäng, Näsbypark, Visinge, Ella Park

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Villaägare
Johannesfred
Read More
Förra sommaren byggde vi ut en stödmur mur till våran trädgård i Johannesfred, Stockholm, och då anlitade vi Stenläggarna. Arbetet sköttes snabbt och allt var av hög kvalitet. Bra service och väl utfört arbete. Mycket nöjda med resultatet!
Kristina R
Täby
Read More
När vi ville ha en ny stengång till trädgården vände vi oss till Stenläggarna. Vi bor i Täby, men trots avståndet var de i tid varje morgon och projektet var klart i tid. Allt funkade smidigt och resultatet blev bättre vi hade planerat! Vi rekommenderar!
Johan W
Hagalund
Read More
När vi behövde hjälp med bygga ut våran altan till trädgården så ringde vi Stenläggarna. Trevligt bemötande direkt över telefonen med och mycket hjälp vid val av material och liknande. De tog sig tid att lyssna på våra idéer vilket vi uppskattade!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Garageuppfart Villa. Hägersten

Nylagd garageuppfart till fastighetsägare ägare i Hägersten, södra Stockholm.

Stenläggning & Trappor. KTH

Stenentreprenad & nya trappor till Kungliga Tekniska Högskolan, Stockholm

Plattsättning Trädgård. Nockeby

Omfattande trädgårdsprojekt med skifferplattsättning & ölandssten i Nockeby, Västra Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa byggprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 71
E-mail: offert@taby-byggare.se

Vill du bli kontaktad?