Fasadrenovering & Fasadputsning i Täby, Stockholm

Är det dags att renovera fasaden? Boka en fasadputsning eller fasadrenovering med oss! Vi har många års erfarenhet som fasadentreprenörer i Täby med omnejd. Vi garanterar att din fasad fräschas upp och får ett hållbart resultat.

Renovera Fasad

Vi renoverar och reparerat fasader på villor, kommersiella fastigheter, sommarstugor och andra byggnader.

Fasadputsning

Vi putsar fasader och ger dem ny fräschör.

Byta Panel

Vi tar hand om hela renoveringsprocessen och garanterar att arbetet utförs med kvalitetstänk från början till slut.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

100% Garanti

Erfarna medarbetare

Komplett Service

Hör av dig till våra projektledare

Bra Priser

Vi hjälper er med ROT-Avdraget

Söker ni en Fasadfirma i Täby, Stockholm?

Vi hjälper dig med fasadrenoveringar i Täby, Danderyd, Sollentuna, Sundbyberg, Vallentuna, Roslags-Näsby, Erikslund, Gribbylundk m.m.

Våra fasadtjänster

Vi gör allt för att din fasad ska bli hel och vacker. Vi utför många olika sorters fasadarbeten och renoverar tegelfasad, putsfasad och stenfasad. Du kan bland annat anlita oss för följande:

  • Renovering av fasad
  • Fasadputs
  • Fasadmålning
  • Fasadbyte
  • Fasadreparation & mindre lagningar
  • Panelbyte
  • Byte av ytterpanel på träfasad
  • Fasadknackning
  • Fasadtvätt
  • Isolering

Fräscha upp din fasad i Täby

Visste du att en nyrenoverad fasad skyddar fastigheten bättre mot väder och vind och kan därmed öka byggnadens livslängd? Dessutom ser fastigheten mycket bättre ut när fasaden är renoverad, målad eller putsad. Vi renoverar alla sorters fasader på alla fastighetstyper, inklusive villor, flerfamiljshus, radhus, fritidshus och kommersiella fastigheter. Vi utför arbeten i Täby, Danderyd, Sollentuna, Sundbyberg, Vallentuna, Roslags-Näsby, Erikslund, Gribbylund, Täby Centrum, Hägernäs, Lahäll, Täby kyrkby, Uthamra, Skarpäng, Näsbypark, Visinge och Ella Park.

Få en fri offert för fasadrenoveringen

Vad kostar det att putsa eller renovera fasaden i Täby med omnejd? Kontakta oss via kontaktformuläret, e-post eller telefon så får du ett gratis prisförslag utan förpliktelser. Välkommen!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa byggprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 71
E-mail: offert@taby-byggare.se

Vanliga frågor inom bygg & renovering

Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna som brukar uppkomma

Vi erbjuder alltid bra priser till samtliga kundgrupper. Privatkunder har dock möjligheten att reducera kostnaden ytterligare genom att ansöka om ROT-avdraget. Det är ett skatteavdrag som minskar arbetskostnaden med 30 % upp till 50 000 kronor per år. Vill du veta mer om hur ROT-avdraget fungerar och hur du kan använda det i samband med din renovering eller nybyggnation? Hör av dig till oss så berättar vi mer.

Vi har ett stort kontaktnät med skickliga hantverkare, bland annat vvs-installatörer, elektriker, plattsättare, tätskiktsmontörer, snickare och plåtslagare. Tillsammans ser vi till att förverkliga dina byggdrömmar enligt avtalad tidsplan och budget

Vi erbjuder alltid en gratis offert och kostnadsfri rådgivning med någon av våra hjälpsamma och erfarna projektledare. Kontakta oss via kontaktformuläret, e-post eller telefon så återkommer vi inom kort. Vi ser fram emot att hjälpa dig med dina byggplaner!

Vi arbetar i bl.a. Täby, Danderyd, Sollentuna, Sundbyberg, Vallentuna, Roslags-Näsby, Erikslund, Gribbylund, Täby Centrum, Hägernäs, Lahäll, Täby kyrkby, Uthamra , Skarpäng, Näsbypark, Visinge, Ella Park

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Villaägare
Johannesfred
Read More
Förra sommaren byggde vi ut en stödmur mur till våran trädgård i Johannesfred, Stockholm, och då anlitade vi Stenläggarna. Arbetet sköttes snabbt och allt var av hög kvalitet. Bra service och väl utfört arbete. Mycket nöjda med resultatet!
Kristina R
Täby
Read More
När vi ville ha en ny stengång till trädgården vände vi oss till Stenläggarna. Vi bor i Täby, men trots avståndet var de i tid varje morgon och projektet var klart i tid. Allt funkade smidigt och resultatet blev bättre vi hade planerat! Vi rekommenderar!
Johan W
Hagalund
Read More
När vi behövde hjälp med bygga ut våran altan till trädgården så ringde vi Stenläggarna. Trevligt bemötande direkt över telefonen med och mycket hjälp vid val av material och liknande. De tog sig tid att lyssna på våra idéer vilket vi uppskattade!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Garageuppfart Villa. Hägersten

Nylagd garageuppfart till fastighetsägare ägare i Hägersten, södra Stockholm.

Stenläggning & Trappor. KTH

Stenentreprenad & nya trappor till Kungliga Tekniska Högskolan, Stockholm

Plattsättning Trädgård. Nockeby

Omfattande trädgårdsprojekt med skifferplattsättning & ölandssten i Nockeby, Västra Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa byggprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 71
E-mail: offert@taby-byggare.se

Vill du bli kontaktad?