Renovering, Ombyggnad & Tillbyggnad i Täby, Stockholm

Planerar du att renovera eller bygga om? Välkommen till oss! Vi har mångårig erfarenhet av komplexa renoveringsarbeten, inklusive totalrenovering av villor, lägenheter, sommarstugor, bostadsrättsföreningar och kommersiella fastigheter.

Totalrenovering

Vi renoverar hela bostaden, inklusive kök och badrum.

Ombyggnad

Vi utför stora och små utbyggnader och tillbyggnader.

Ombyggnad

Vi smarta planlösningsförändringar bygger vi om olika sorters fastigheter, inklusive villor och flerfamiljshus.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

100% Garanti

Erfarna medarbetare

Komplett Service

Hör av dig till våra projektledare

Bra Priser

Vi hjälper er med ROT-Avdraget

Renovering, tillbyggnad & ombyggnation i Täby, Stockholm

Vi är baserade i Täby och vi utför arbeten i många närliggande orter, bland annat Danderyd, Sollentuna, Sundbyberg och Vallentuna. Välkommen!

Anlita en certifierad och professionell firma för husrenoveringen

En helrenovering såväl som ombyggnad och tillbyggnad kräver kompetens och rätt behörighet. Vi är en erfaren byggfirma har den expertis som krävs för att genomföra även de mest komplexa och omfattande renoveringsarbetena. Vi är våtrumscertifierade vilket innebär att vi kan renovera samtliga utrymmen i bostaden, inklusive badrum, tvättstuga och toalett. Berätta för oss om dina renoveringsdrömmar så hjälper vi dig från början till slut.

Våra tjänster inom renovering och ombyggnad

Inför varje renovering utfår vi alltid från fastighetens unika förutsättningar och kundens önskemål. Vi erbjuder många olika tjänster inom renovering, bland annat:

 • Rivningsarbeten
 • Totalerenovering
 • Ombyggnad
 • Utbyggnad & tillbyggnad
 • Badrumsrenovering
 • Köksrenovering
 • VVS-arbeten
 • Snickeriarbeten
 • Elinstallationer
 • Golvläggning & golvslipning
 • Takläggning
 • Tilläggsisolering

Helrenovering på totalentreprenad

Renoveringsarbeten är oftast komplexa, tidskrävande och kostsamma, inte minst när det kommer till totalrenoveringar. Överlåt hela arbetet till oss så blir processen smidigare och bättre. När du anlitar oss som totalentreprenör sköter vi alla moment från början till slut, inklusive projektledning, ROT-avdrag, kommunikation, markarbete, elinstallationer och slutbesiktning. Vi ser till att arbetet utförs enligt avtalad tidsplan och budget. Kontakta oss idag för en gratis offert!

Förverkliga husdrömmarna i Täby

Att renovera hus kan vara riktigt kul och spännande om du arbetar med rätt byggfirma. Vi hjälper dig att förvandla dina idéer och drömmar till verklighet. För att sätta igång med planeringen är du varmt välkommen att boka in ett personligt möte eller ett kostnadsfritt platsbesök. Vi är baserade i Täby och vi utför arbeten i många närliggande orter, bland annat Danderyd, Sollentuna, Sundbyberg och Vallentuna. Välkommen!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa byggprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 71
E-mail: offert@taby-byggare.se

Vanliga frågor inom bygg & renovering

Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna som brukar uppkomma

Vi erbjuder alltid bra priser till samtliga kundgrupper. Privatkunder har dock möjligheten att reducera kostnaden ytterligare genom att ansöka om ROT-avdraget. Det är ett skatteavdrag som minskar arbetskostnaden med 30 % upp till 50 000 kronor per år. Vill du veta mer om hur ROT-avdraget fungerar och hur du kan använda det i samband med din renovering eller nybyggnation? Hör av dig till oss så berättar vi mer.

Vi har ett stort kontaktnät med skickliga hantverkare, bland annat vvs-installatörer, elektriker, plattsättare, tätskiktsmontörer, snickare och plåtslagare. Tillsammans ser vi till att förverkliga dina byggdrömmar enligt avtalad tidsplan och budget

Vi erbjuder alltid en gratis offert och kostnadsfri rådgivning med någon av våra hjälpsamma och erfarna projektledare. Kontakta oss via kontaktformuläret, e-post eller telefon så återkommer vi inom kort. Vi ser fram emot att hjälpa dig med dina byggplaner!

Vi arbetar i bl.a. Täby, Danderyd, Sollentuna, Sundbyberg, Vallentuna, Roslags-Näsby, Erikslund, Gribbylund, Täby Centrum, Hägernäs, Lahäll, Täby kyrkby, Uthamra , Skarpäng, Näsbypark, Visinge, Ella Park

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Villaägare
Johannesfred
Read More
Förra sommaren byggde vi ut en stödmur mur till våran trädgård i Johannesfred, Stockholm, och då anlitade vi Stenläggarna. Arbetet sköttes snabbt och allt var av hög kvalitet. Bra service och väl utfört arbete. Mycket nöjda med resultatet!
Kristina R
Täby
Read More
När vi ville ha en ny stengång till trädgården vände vi oss till Stenläggarna. Vi bor i Täby, men trots avståndet var de i tid varje morgon och projektet var klart i tid. Allt funkade smidigt och resultatet blev bättre vi hade planerat! Vi rekommenderar!
Johan W
Hagalund
Read More
När vi behövde hjälp med bygga ut våran altan till trädgården så ringde vi Stenläggarna. Trevligt bemötande direkt över telefonen med och mycket hjälp vid val av material och liknande. De tog sig tid att lyssna på våra idéer vilket vi uppskattade!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Garageuppfart Villa. Hägersten

Nylagd garageuppfart till fastighetsägare ägare i Hägersten, södra Stockholm.

Stenläggning & Trappor. KTH

Stenentreprenad & nya trappor till Kungliga Tekniska Högskolan, Stockholm

Plattsättning Trädgård. Nockeby

Omfattande trädgårdsprojekt med skifferplattsättning & ölandssten i Nockeby, Västra Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa byggprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 71
E-mail: offert@taby-byggare.se

Vill du bli kontaktad?