Renovera & Montera Kök i Täby, Stockholm

Funderar du på att renovera köket? Då har du kommit rätt. Vi är en byggfirma i Täby med många års erfarenhet av lyckade köksrenoveringar. Våra hjälpsamma och skickliga köksspecialister hjälper dig att planera och skapa ett modernt och funktionellt kök enligt dina önskemål.

Renovera Kök

Vi utför stora och små köksrenoveringar.

Köksmontering

Vi utför köksmontering där vi packar upp och monterar hela eller delar av köket, inklusive IKEA-stommar.

Ombyggnationer i Kök

Du kan anlita oss för komplexa köksbyten.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

100% Garanti

Erfarna medarbetare

Komplett Service

Hör av dig till våra projektledare

Bra Priser

Vi hjälper er med ROT-Avdraget

Dags att Renovera Köket i Täby, Stockholm?

Vi har renoverat kök i Sundbyberg, Vallentuna, Roslags-Näsby, Erikslund, Gribbylund, Täby Centrum, Hägernäs, Lahäll, Täby kyrkby, Uthamra, Skarpäng, Näsbypark, Visinge och Ella Park.

Våra tjänster inom köksrenovering

Att renovera kök är vår specialitet och vi tar alltid fram unika lösningsförslag utifrån kundens önskemål och bostadens förutsättningar. Vårt breda tjänsteutbud för köket inkluderar bland annat följande:

  • Köksrenovering
  • Köksbyte
  • Bygga köksö
  • Kakla köksvägg
  • Montering av IKEA-stommar
  • Komplett köksmålning eller målning av enstaka köksluckor
  • Nya bänkskivor
  • Planering, materialval och projektledning

Bygg nytt kök i Täby med omnejd

Hur vill du att ditt kök ska se ut? Vill du göra en totalrenovering eller vill du bara att det ska bli lite mer funktionellt, luftigt och fräscht? Vi finns tillgängliga för alla sorters köksrenoveringar. Vi är baserade i Täby och vårt verksamhetsområde täcker även in Danderyd, Sollentuna, Sundbyberg, Vallentuna, Roslags-Näsby, Erikslund, Gribbylund, Täby Centrum, Hägernäs, Lahäll, Täby kyrkby, Uthamra, Skarpäng, Näsbypark, Visinge och Ella Park. Kontakta oss för ett skräddarsytt lösningsförslag av våra erfarna köksmontörer och projektledare.

Certifierat byggföretag för säker köksrenovering

Att sätta kök kräver gedigen expertis och erfarenhet. Köket är ett komplext rum att renovera och därför bör du alltid anlita en pålitligt och certifierad byggfirma. När du anlitar oss kan du vara trygg med att arbetet utförs på ett korrekt sätt enligt rådande branschregler. Vi levererar kök enligt dina önskemål och ser till att renoveringen utförs enligt budget och avtalad tidsplan.

Få ett kostnadsfritt prisförslag för ditt nya kök

Vad kostar det att bygga drömköket? Kontakta oss så vår du ett kostnadsfritt prisförslag. Du är varmt välkommen att boka in ett gratis rådgivningsmöte med någon av våra hjälpsamma köksspecialister. Självklart kan du som privatperson även få hjälp att ansöka om ROT-avdraget. Välkommen!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa byggprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 71
E-mail: offert@taby-byggare.se

Vanliga frågor inom bygg & renovering

Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna som brukar uppkomma

Vi erbjuder alltid bra priser till samtliga kundgrupper. Privatkunder har dock möjligheten att reducera kostnaden ytterligare genom att ansöka om ROT-avdraget. Det är ett skatteavdrag som minskar arbetskostnaden med 30 % upp till 50 000 kronor per år. Vill du veta mer om hur ROT-avdraget fungerar och hur du kan använda det i samband med din renovering eller nybyggnation? Hör av dig till oss så berättar vi mer.

Vi har ett stort kontaktnät med skickliga hantverkare, bland annat vvs-installatörer, elektriker, plattsättare, tätskiktsmontörer, snickare och plåtslagare. Tillsammans ser vi till att förverkliga dina byggdrömmar enligt avtalad tidsplan och budget

Vi erbjuder alltid en gratis offert och kostnadsfri rådgivning med någon av våra hjälpsamma och erfarna projektledare. Kontakta oss via kontaktformuläret, e-post eller telefon så återkommer vi inom kort. Vi ser fram emot att hjälpa dig med dina byggplaner!

Vi arbetar i bl.a. Täby, Danderyd, Sollentuna, Sundbyberg, Vallentuna, Roslags-Näsby, Erikslund, Gribbylund, Täby Centrum, Hägernäs, Lahäll, Täby kyrkby, Uthamra , Skarpäng, Näsbypark, Visinge, Ella Park

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Villaägare
Johannesfred
Read More
Förra sommaren byggde vi ut en stödmur mur till våran trädgård i Johannesfred, Stockholm, och då anlitade vi Stenläggarna. Arbetet sköttes snabbt och allt var av hög kvalitet. Bra service och väl utfört arbete. Mycket nöjda med resultatet!
Kristina R
Täby
Read More
När vi ville ha en ny stengång till trädgården vände vi oss till Stenläggarna. Vi bor i Täby, men trots avståndet var de i tid varje morgon och projektet var klart i tid. Allt funkade smidigt och resultatet blev bättre vi hade planerat! Vi rekommenderar!
Johan W
Hagalund
Read More
När vi behövde hjälp med bygga ut våran altan till trädgården så ringde vi Stenläggarna. Trevligt bemötande direkt över telefonen med och mycket hjälp vid val av material och liknande. De tog sig tid att lyssna på våra idéer vilket vi uppskattade!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Garageuppfart Villa. Hägersten

Nylagd garageuppfart till fastighetsägare ägare i Hägersten, södra Stockholm.

Stenläggning & Trappor. KTH

Stenentreprenad & nya trappor till Kungliga Tekniska Högskolan, Stockholm

Plattsättning Trädgård. Nockeby

Omfattande trädgårdsprojekt med skifferplattsättning & ölandssten i Nockeby, Västra Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa byggprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 71
E-mail: offert@taby-byggare.se

Vill du bli kontaktad?