Bygga Altan, Trädäck & Uterum i Täby, Stockholm

Med en härlig och välplanerad altan eller veranda kan du njuta mer av din trädgård. Vi har hjälpt många kunder i Täby med omnejd att bygga vackra trädäck och uterum. Vi lyssnar på dina önskemål och tar fram en skräddarsydd lösning. Välkommen!

Altanbyggare

Vi bygger vackra altaner utifrån kundens specifikationer.

Altaninglasning

Kontakta oss om du vill glasa in altan för att kunna använda den året runt.

Bygga Uteplats

Vi bygger alla typer av uteplatser, inklusive trädäck, veranda, pergola och uterum.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

100% Garanti

Erfarna medarbetare

Komplett Service

Hör av dig till våra projektledare

Bra Priser

Vi hjälper er med ROT-Avdraget

Lokala Altanbyggnationer i Täby, Stockholm

Vi har byggt många trädäck åt nöjda kunder i Täby med omnejd, bland annat Danderyd, Sollentuna och Vallentuna.

Olika sorters uteplatser – välj den som passar ditt behov bäst

När du väl har bestämt dig för att bygga en uteplats kommer nästa stora fråga; vilken sorts uteplats vill du ha? Det är inte lätt att välja eftersom de kan utformas på många olika sätt. Vi kan alltid ta fram helt unika lösningsförslag som passar din bostad och dina önskemål bäst. Många kunder väljer någon av följande:

  • Klassisk altan i trall – ett bra val om du vill ha ett trädäck i form av en öppen utbyggnad utan tak, men som omgärdas med räcke.
  • Inglasad altan – den bästa lösningen om du vill använda din altan hela året.
  • Pergola – ett bra val om du vill ha ett enkel konstruktioner utan tak och väggar. Många som har klängväxter väljer den här varianten.
  • Veranda – för dig som vill ha en uteplats med tak. Verandan är en form av balkong som ligger i markplan.

Varför bygga en uteplats?

En välplanerad uteplats är ett utmärkt sätt att spendera mer tid utomhus. Den ger harmoni, välbefinnande och hemtrevnad. Våra duktiga altanspecialister hjälper dig gärna att skapa en avkopplande plats där du kan dricka ditt morgonkaffe, ha middag med familjen eller odla växter. Berätta för oss om dina önskemål så tar vi fram den bästa lösningen. Om du vill kunna använda altanen året runt kan vi glasa in altanen. Det är en perfekt lösning för dig som vill flytta in växterna på vintern samt få mer ljusinsläpp i bostaden.

Boka ett möte med din lokala byggfirma i Täby

Vi är experter på byggnationer och trädgårdsplanering. Boka in ett möte med oss så sätter vi igång och förverkliga dina drömmar om en uteplats. Vi har mångårig erfarenhet och expertis att bygga uteplatser. Vi hjälper dig även att välja rätt trall till din altan. Vi är baserade i Täby och utför även arbeten i närliggande orter som Danderyd, Sollentuna, Sundbyberg, Vallentuna, Roslags-Näsby, Skarpäng och Näsbypark.

Kontakta oss för en gratis offert för din nya uteplats

Hör av dig till oss via kontaktformuläret, telefon eller e-post om du vill veta vad det kostar att anlita oss för altanbyggnationen. Vi skickar alltid ett kostnadsfritt prisförslag. Vi hjälper även dig som privatperson att ansöka om ROT-avdraget när du anlitar oss för att bygga din nya uteplats. Välkommen!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa byggprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 71
E-mail: offert@taby-byggare.se

Vanliga frågor inom bygg & renovering

Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna som brukar uppkomma

Vi erbjuder alltid bra priser till samtliga kundgrupper. Privatkunder har dock möjligheten att reducera kostnaden ytterligare genom att ansöka om ROT-avdraget. Det är ett skatteavdrag som minskar arbetskostnaden med 30 % upp till 50 000 kronor per år. Vill du veta mer om hur ROT-avdraget fungerar och hur du kan använda det i samband med din renovering eller nybyggnation? Hör av dig till oss så berättar vi mer.

Vi har ett stort kontaktnät med skickliga hantverkare, bland annat vvs-installatörer, elektriker, plattsättare, tätskiktsmontörer, snickare och plåtslagare. Tillsammans ser vi till att förverkliga dina byggdrömmar enligt avtalad tidsplan och budget

Vi erbjuder alltid en gratis offert och kostnadsfri rådgivning med någon av våra hjälpsamma och erfarna projektledare. Kontakta oss via kontaktformuläret, e-post eller telefon så återkommer vi inom kort. Vi ser fram emot att hjälpa dig med dina byggplaner!

Vi arbetar i bl.a. Täby, Danderyd, Sollentuna, Sundbyberg, Vallentuna, Roslags-Näsby, Erikslund, Gribbylund, Täby Centrum, Hägernäs, Lahäll, Täby kyrkby, Uthamra , Skarpäng, Näsbypark, Visinge, Ella Park

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Villaägare
Johannesfred
Read More
Förra sommaren byggde vi ut en stödmur mur till våran trädgård i Johannesfred, Stockholm, och då anlitade vi Stenläggarna. Arbetet sköttes snabbt och allt var av hög kvalitet. Bra service och väl utfört arbete. Mycket nöjda med resultatet!
Kristina R
Täby
Read More
När vi ville ha en ny stengång till trädgården vände vi oss till Stenläggarna. Vi bor i Täby, men trots avståndet var de i tid varje morgon och projektet var klart i tid. Allt funkade smidigt och resultatet blev bättre vi hade planerat! Vi rekommenderar!
Johan W
Hagalund
Read More
När vi behövde hjälp med bygga ut våran altan till trädgården så ringde vi Stenläggarna. Trevligt bemötande direkt över telefonen med och mycket hjälp vid val av material och liknande. De tog sig tid att lyssna på våra idéer vilket vi uppskattade!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Garageuppfart Villa. Hägersten

Nylagd garageuppfart till fastighetsägare ägare i Hägersten, södra Stockholm.

Stenläggning & Trappor. KTH

Stenentreprenad & nya trappor till Kungliga Tekniska Högskolan, Stockholm

Plattsättning Trädgård. Nockeby

Omfattande trädgårdsprojekt med skifferplattsättning & ölandssten i Nockeby, Västra Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa byggprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 71
E-mail: offert@taby-byggare.se

Vill du bli kontaktad?