Bygga Attefallshus, Bolundare & Gäststuga i Täby, Stockholm

Funderar du på att bygga ett attefallshus på tomten? Hör av dig till oss! Vi har många års erfarenhet att bygga attefallshus, bolundare, gäststugor och andra sorters komplementbostäder. Vi delar gärna med oss av vår expertis och ser till att uppfylla dina byggdrömmar.

Nyckelfärdig konstruktion

Vi bygger bolundare och attefallshus med nyckelfärdiga byggsatser för kunder som vill ha en snabb och kostnadseffektiv lösning.

Arkitektritade attefallshus

Vi bygger unika attefallshus och bolundare i lösvirke.

Komplementbostäder

Vi bygger olika sorters gäststugor och fritidshus för gäster och uthyrning.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

100% Garanti

Erfarna medarbetare

Komplett Service

Hör av dig till våra projektledare

Bra Priser

Vi hjälper er med ROT-Avdraget

Vi Bygger Attefallshus i Täby, Stockholm

Vi är baserade i Täby och utför även arbeten i närliggande orter som Danderyd, Sollentuna, Sundbyberg, Vallentuna, Roslags-Näsby, Skarpäng och Näsbypark.

Häng på trenden – bygg ett attefallshus

Attefallshus är numera en etablerade hustyp, men de senaste åren har allt fler fått upp intresset för den här typen av byggnad. En stor fördel med attefallshus och bolundare är att du kan bygga utan bygglov om byggnationen är 25 eller 30 kvm. Utan bygglov går byggprocessen smidigt och snabbt. Dessutom kan du anpassa byggnationen efter ditt behov. Varför inte bygga ett attefallshus med förråd, loft eller källare eller förråd för extra boyta du kan disponera, exempelvis som komplementbostad för gäster eller utflugna barn. Det kan också bli en trevlig permanentbostad år tonåringar eller en äldre släkting.

Nyckelfärdiga eller arkitektritade attefallshus i Täby

Vi har byggt många vackra gäststugor, attefallshus och fritidshus åt nöjda kunder i Täby med omnejd, bland annat Danderyd, Sollentuna och Vallentuna. Vill du ha en snabb, prisvärd och enkel lösning kan du anlita oss för att bygga attefallshus och bolundare i nyckelfärdig konstruktion. Självklart erbjuder vi även arkitektritade lösningar i lösvirke för dig som vill ha en unik lösning anpassad efter din tomt och dina önskemål. Om du vill ha ett vinterbonat attefallshus löser vi det med bra isolering. Vi tar oss an alla förfrågningar och utmaningar!

Få expertrådgivning & en gratis offert idag!

När du ska bygga ett attefallshus eller bolundare är det viktigt att ta hänsyn till det rådande regelverket, framför allt om du vill bygga utan bygglov. Våra hjälpsamma attefallsexperter hjälper dig att navigera regelverket. Boka in ett kostnadsfritt möte och få en gratis offert för ditt bygge. Välkommen till oss!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa byggprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 71
E-mail: offert@taby-byggare.se

Vanliga frågor inom bygg & renovering

Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna som brukar uppkomma

Vi erbjuder alltid bra priser till samtliga kundgrupper. Privatkunder har dock möjligheten att reducera kostnaden ytterligare genom att ansöka om ROT-avdraget. Det är ett skatteavdrag som minskar arbetskostnaden med 30 % upp till 50 000 kronor per år. Vill du veta mer om hur ROT-avdraget fungerar och hur du kan använda det i samband med din renovering eller nybyggnation? Hör av dig till oss så berättar vi mer.

Vi har ett stort kontaktnät med skickliga hantverkare, bland annat vvs-installatörer, elektriker, plattsättare, tätskiktsmontörer, snickare och plåtslagare. Tillsammans ser vi till att förverkliga dina byggdrömmar enligt avtalad tidsplan och budget

Vi erbjuder alltid en gratis offert och kostnadsfri rådgivning med någon av våra hjälpsamma och erfarna projektledare. Kontakta oss via kontaktformuläret, e-post eller telefon så återkommer vi inom kort. Vi ser fram emot att hjälpa dig med dina byggplaner!

Vi arbetar i bl.a. Täby, Danderyd, Sollentuna, Sundbyberg, Vallentuna, Roslags-Näsby, Erikslund, Gribbylund, Täby Centrum, Hägernäs, Lahäll, Täby kyrkby, Uthamra , Skarpäng, Näsbypark, Visinge, Ella Park

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Villaägare
Johannesfred
Read More
Förra sommaren byggde vi ut en stödmur mur till våran trädgård i Johannesfred, Stockholm, och då anlitade vi Stenläggarna. Arbetet sköttes snabbt och allt var av hög kvalitet. Bra service och väl utfört arbete. Mycket nöjda med resultatet!
Kristina R
Täby
Read More
När vi ville ha en ny stengång till trädgården vände vi oss till Stenläggarna. Vi bor i Täby, men trots avståndet var de i tid varje morgon och projektet var klart i tid. Allt funkade smidigt och resultatet blev bättre vi hade planerat! Vi rekommenderar!
Johan W
Hagalund
Read More
När vi behövde hjälp med bygga ut våran altan till trädgården så ringde vi Stenläggarna. Trevligt bemötande direkt över telefonen med och mycket hjälp vid val av material och liknande. De tog sig tid att lyssna på våra idéer vilket vi uppskattade!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Garageuppfart Villa. Hägersten

Nylagd garageuppfart till fastighetsägare ägare i Hägersten, södra Stockholm.

Stenläggning & Trappor. KTH

Stenentreprenad & nya trappor till Kungliga Tekniska Högskolan, Stockholm

Plattsättning Trädgård. Nockeby

Omfattande trädgårdsprojekt med skifferplattsättning & ölandssten i Nockeby, Västra Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa byggprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 71
E-mail: offert@taby-byggare.se

Vill du bli kontaktad?