Bygga Takstolar i Täby, Stockholm

 Vi vet att takstolarna är en av husets viktigaste konstruktioner, eftersom de ska bära upp hela husets tak. Vi erbjuder både sadeltakstol och saxtakstol, samt takåsar och nockbalkar, ryggåstakstol och pulpettaksto

Montera Takstol

Har du kommit så pass långt i ditt husbygge att det är dags att montera takstol? Då vill vi gärna hjälpa dig

Takstolsbyggare

Byggnation av Mansardtakstol, Sadeltakstol, Pulpettakstol, Saxtakstol m.fl.

Taklyft

Kontakta oss idag för en gratis offert på arbetet!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

100% Garanti

Erfarna medarbetare

Komplett Service

Hör av dig till våra projektledare

Bra Priser

Vi hjälper er med ROT-Avdraget

Takstolsspecialist i Täby, Stockholm

Vi har nöjda kunder i Täby med omnejd, bland annat Danderyd, Sollentuna och Vallentuna.

Professionella hantverkare med kundgaranti

Alla våra hantverkare har en mycket lång och gedigen utbildning bakom sig. För att du ska få de mest moderna och effektiva lösningarna ser vi även till att kontinuerligt utbilda oss inom de senaste metoderna och trenderna i branschen. Vi bygger takstolar som är tillverkade i mycket högkvalitativa material för ett tak som kommer att stå sig länge!

Boka ditt platsbesök idag

Vi föredrar att få träffa dig personligen innan vi sätter igång att skissa på ditt byggprojekt. Vill du ha hjälp att bygga takstolar rekommenderar vi dig att först boka in ett gratis platsbesök. En duktig och kompetent hantverkare kommer då ut till dig för att titta på förutsättningar och för att prata vidare med dig som kund. Det är viktigt att vi förstår varandra och att du får berätta om dina behov och önskemål.

Vi hjälper dig med hela ditt byggprojekt

Visste du att du kan anlita oss som totalentreprenör när du vill renovera eller göra en ombyggnation i din fastighet eller bostad? Vi arbetar med både renovering, ombyggnad, tillbyggnad och nybyggnad för fastighetsägare, företagare och privatpersoner. Vill du passa på att renovera badrummet medan du bygger takstolar på tillbyggnaden? Inget jobb är för stort eller för litet för oss och vi finns här för att ge dig den expertis du behöver. Slå oss en signal eller skicka iväg ett mejl så pratar vi vidare!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa byggprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 71
E-mail: offert@taby-byggare.se

Vanliga frågor inom bygg & renovering

Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna som brukar uppkomma

Vi erbjuder alltid bra priser till samtliga kundgrupper. Privatkunder har dock möjligheten att reducera kostnaden ytterligare genom att ansöka om ROT-avdraget. Det är ett skatteavdrag som minskar arbetskostnaden med 30 % upp till 50 000 kronor per år. Vill du veta mer om hur ROT-avdraget fungerar och hur du kan använda det i samband med din renovering eller nybyggnation? Hör av dig till oss så berättar vi mer.

Vi har ett stort kontaktnät med skickliga hantverkare, bland annat vvs-installatörer, elektriker, plattsättare, tätskiktsmontörer, snickare och plåtslagare. Tillsammans ser vi till att förverkliga dina byggdrömmar enligt avtalad tidsplan och budget

Vi erbjuder alltid en gratis offert och kostnadsfri rådgivning med någon av våra hjälpsamma och erfarna projektledare. Kontakta oss via kontaktformuläret, e-post eller telefon så återkommer vi inom kort. Vi ser fram emot att hjälpa dig med dina byggplaner!

Vi arbetar i bl.a. Täby, Danderyd, Sollentuna, Sundbyberg, Vallentuna, Roslags-Näsby, Erikslund, Gribbylund, Täby Centrum, Hägernäs, Lahäll, Täby kyrkby, Uthamra , Skarpäng, Näsbypark, Visinge, Ella Park

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Villaägare
Johannesfred
Read More
Förra sommaren byggde vi ut en stödmur mur till våran trädgård i Johannesfred, Stockholm, och då anlitade vi Stenläggarna. Arbetet sköttes snabbt och allt var av hög kvalitet. Bra service och väl utfört arbete. Mycket nöjda med resultatet!
Kristina R
Täby
Read More
När vi ville ha en ny stengång till trädgården vände vi oss till Stenläggarna. Vi bor i Täby, men trots avståndet var de i tid varje morgon och projektet var klart i tid. Allt funkade smidigt och resultatet blev bättre vi hade planerat! Vi rekommenderar!
Johan W
Hagalund
Read More
När vi behövde hjälp med bygga ut våran altan till trädgården så ringde vi Stenläggarna. Trevligt bemötande direkt över telefonen med och mycket hjälp vid val av material och liknande. De tog sig tid att lyssna på våra idéer vilket vi uppskattade!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Garageuppfart Villa. Hägersten

Nylagd garageuppfart till fastighetsägare ägare i Hägersten, södra Stockholm.

Stenläggning & Trappor. KTH

Stenentreprenad & nya trappor till Kungliga Tekniska Högskolan, Stockholm

Plattsättning Trädgård. Nockeby

Omfattande trädgårdsprojekt med skifferplattsättning & ölandssten i Nockeby, Västra Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa byggprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 71
E-mail: offert@taby-byggare.se

Vill du bli kontaktad?